ΒΙΝΤΕΟ: Οπαδοί της Τράμπζονσπορ εισέβαλαν στο γήπεδο, ξυλοκοπήθηκαν από παίκτες της Φενέρμπαχτσε

Αδιανόητα σκηνικά στο τέλος της αναμέτρησης της Τράμπζονσπορ με τη Φενέρμπαχτσε. Οπαδοί των γηπεδούχων εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και οι παίκτες των φιλοξενουμένων απάντησαν με φοβερές κλωτσιές και μπουνιές.

Ο αγώνας έληξε έπειτα από 14 λεπτά καθυστερήσεων και ήταν αρκετά έντονος, με τον Μισί Μπατσουαγί να τον κρίνει στο 87'.

Όταν οι παίκτες είχαν συγκεντρωθεί στο κέντρο του γηπέδου, δεκάδες οπαδοί των γηπεδούχων εμφανίζονται να έχουν πηδήξει από τις κερκίδες και να τρέχουν προς το μέρος των παικτών της Φενέρμπαχτσε, της προσεχούς αντιπάλου του Ολυμπιακού για τα προημιτελικά του Conference League. Αυτοί δεν έμειναν με σταυρωμένα χέρια.

Μετά το τέλος του αγώνα οι παίκτες της Φενέρ έστησαν πάρτι στο γήπεδο το οποίο όμως διέκοψαν οι οπαδοί της Τράμπζονσπορ. Οι τελευταία έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να χτυπούν τους ποδοσφαιριστές της ομάδας της Πόλης. 

Οι παίκτες της Φενέρ αντέδρασαν και το ξύλο έπεσε... βροχή! Ο Μπράιτον Οσάγι-Σάμουελ έριξε στο γρασίδι οπαδό και άρχισε να τον γροθονκοπεί ενώ και ο Τζέιντεν Οστερβόλντε έριξε κλοτσιά στο κεφάλι πεσμένου οπαδού. Από χούλιγκανς χτυπήθηκε ο τερματοφύλακας της Φενέρ Ντόμινικ Λιβάκοβιτς. O Μίτσι Μπατσουαγί επιχείρησε εναέρια στριφογυριστή κλωτσιά σε οπαδό. 

Το ξύλο συνεχίστηκε και στη φυσούνα! Οι οπαδοί κρατούσαν μαχαίρια, κοντάρια, λοστούς ακόμη και καδρόνια. Τα επεισόδια σταμάτησαν αφού μπήκαν στα αποδυτήρια οι παίκτες της ομάδας της Κωνσταντινούπολης.

Ο αγώνας είχε μεγάλη ένταση και έληξε μετά από 14 λεπτά καθυστερήσεων.

Ο υπουργός Εσωτερικών της Τουρκίας, Αλί Γερλίκαγια δήλωσε για τα θλιβερά επειδόσια: «Μετά τον ποδοσφαιρικό αγώνα Τραμπζονσπόρ-Φενέρμπαχτσε που διεξήχθη σήμερα το βράδυ, ξεκίνησαν αμέσως προσπάθειες ταυτοποίησης των οπαδών που εισήλθαν στον αγωνιστικό χώρο και έρευνα για τα γεγονότα που έλαβαν χώρα μετά τον αγώνα.

Ο αθλητισμός είναι, πρώτα απ' όλα, αθλητικό πνεύμα. Δεν είναι ποτέ αποδεκτό να εκδηλώνεται βία στα γήπεδα ποδοσφαίρου. Το κοινό θα ενημερωθεί για τις εξελίξεις».

Πηγή: sport24.gr / Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Γερά στο κόλπο για Ευρώπη η Λάτσιο και για… υποβιβασμό η Βερόνα
Έφυγε με βαθμό από το «Parc de Princes» αναβάλλοντας την στέψη της Παρί η Χάβρη
Καθάρισε την Μπράγκα με τριάρα και... περιμένει η Μπενφίκα
Υποβιβάστηκε η ομάδα των Μανωλά και Πασαλίδη
Κοπεγχάγη-Η συγκινητική ιστορία πίσω από τον παίκτη που δεν γνώριζε κανείς
Η Λέστερ επέστρεψε στην Premier League
Νέα εποχή στη Λιβερπουλ-Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ
Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League