«Είμαστε η πιο συνεπής ομάδα, εάν συνεχίσουμε να κερδίζουμε είναι ευκαιρία για το πρωτάθλημα»

Για το παιχνίδι με την Ανόρθωση αλλά και το επερχόμενο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκος Δημητρίου.

«Ήταν η πιο σπουδαία νίκη μέχρι την επόμενη, πήγαμε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» σε ένα ντέρμπι με ένα μόνο στόχο. Μας έβαλαν πίεση τα αποτελέσματα, αλλά αυτό που μετράει είναι ότι μπορέσαμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς. Οπότε, είμαστε απόλυτα οκανοποιημένοι, πανηγυρίσαμε την επιτυχία αλλά παραμένουμε ταπεινοί και προσγειωμένοι για τα επόμενα ντέρμπι».

Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι, «κάναμε μια αντεπίθεση διαρκείας. Είμαστε η πιο συνεπής ομάδα, χαρακτηριζόμαστε από συνέπεια, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο».

Σε ερώτηση εάν είναι η ευκαιρία της ΑΕΚ φέτος για το πρωτάθλημα είπε ότι, «αν συνεχίζουμε να κερδίζουμε βεβαίως και θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία. Ο Ραν Μπεν Σιμόν είπε ότι αν κάτι μας βοήθησε να κάνουμε αυτό το σερί, είναι ότι δεν πετάμε στα σύννεφα και παραμένουμε με τα πόδια στο έδαφος. Εφόσον κερδίσουμε το ΑΠΟΕΛ, θα είναι ακόμη καλύτερα τα πράγματα. Εμείς πρέπει να επικεντρωθούμε στον στόχο και να κάνουμε ακόμη ένα μεγάλο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση».

Για το ντέρμπι με ΑΠΟΕΛ είπε ότι, «είναι άρα πολύ σημαντικό παιχνίδι, όλα τα ματς είναι τελικοί. Παίζουμε στην έδρα μας και θέλουμε να την εκμεταλλευτούμε. Περιμένουμε την πιο μεγάλη παρουσία από τον κόσμο και από εβδομάδας μπαίνουμε καθαρά στην τελική ευθεία για να παρουσιαστούμε όπως πρέπει σε αυτό το παιχνίδι».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου