ΒΙΝΤΕΟ: Τρομακτικό ατύχημα σε αγώνα αυτοκινήτου

Ο Βραζιλιάνος οδηγός της Cadillac είχε ξεκινήσει από την pole και μέχρι εκείνο το σημείο κρατούσε την πρωτοπορία. Εκείνος και οι teammates του, Έιτκεν-Μπλόμκβιστ, είχαν καταφέρει να σχηματίσουν μία άνετη διαφορά άνω των 12 δευτερολέπτων από την Penske-Porsche που έτρεχε δεύτερη μέχρι τότε.

Ωστόσο όλα θα άλλαζαν όταν ο Ντεράνι θα προσπαθούσε να ρίξει γύρο στην Ferrari 296 του Μιγκέλ Μολίνα. Τα δύο αγωνιστικά ακούμπησαν καθώς ο Ντεράνι έμπαινε μπροστά από την Ferrari πριν την στροφή 9.

Η Cadillac του Ντεράνι βγήκε με μεγάλη ταχύτητα εκτός και χτύπησε στα προστατευτικά ελαστικά. Το αγωνιστικό αναποδογύρισε και κάπου εκεί ο αγώνας έλαβε τέλος για τον μέχρι τότε πρωτοπόρο. Ευτυχώς τόσο ο Ντεράνι όσο και ο Μολίνα -ο οποίος επίσης εγκατέλειψε- βγήκαν από τα αυτοκίνητά τους σώοι. Τον αγώνα κέρδισαν οι Ντελετράζ-Χέρτα-Τέιλορ της Wayne Taylor Racing σε συνεργασία με την Andretti Global.

Δειτε Επισης

Άπιαστος στην Αυστρία και pole position για τον απίθανο Νόρις-Έκλεψαν την παράσταση Μπορτολέτο και Λόσον
Η απάντηση του Τζόκοβιτς για το ενδεχόμενο μετακόμισής του στην Ελλάδα
Στην κορυφή της Ευρώπης η Δαμασιώτη με νέο πανελλήνιο ρεκόρ
Τζούντο: Στην 7η θέση της Ευρώπης ο Στέφανος Λαζαρίδης στα -73kg
Wimbledon: Δύσκολη κλήρωση για την Σάκκαρη-Πρεμιέρα με την Μπλίνκοβα, ακολουθεί η Ριμπάκινα
Ποιος είναι ο νέος 24χρονος ιδιοκτήτης του Άρη-Η φιλία με τον Αντετοκούνμπο και το όνειρο για ομάδα στο ΝΒΑ
Ιστορική αλλαγή στην ΚΑΕ Άρη-Οριστικό το deal με τον επενδυτικό οργανισμό του Richard Hsiao
Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα
Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Τι Τζέι Σορτς με τον Παναθηναϊκό
Η Φενέρ διέλυσε την Μπεσίκτας κι έκανε το triple-crown