Οι Σίξερς «λύγισαν» τους Χόρνετς-Θετική εμφάνιση από τον Μίσιτς

Οι Φιλαδέλφεια 76ερς έκαμψαν την αντίσταση των μαχητικών Σάρλοτ Χόρνετς επικρατώντας με 121-114. Εξαιρετική εμφάνιση πραγματοποίησε ο Βασίλιε Μίσιτς.

Ο Σέρβος γκαρντ πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής και σε 28' μέτρησε 13 πόντους (1/2 τρ., 3/7 διπ., 4/4 βολές), έχοντας ακόμη 7 ασίστ και 2 κλεψίματα στο ενεργητικό του σε μια από τις καλύτερες εμφανίσεις του με την φανέλα των Χόρνετς.

Στο αγωνιστικό σκέλος, οι Σίξερς είχαν από την αρχή του αγώνα το προβάδισμα, με τους Χόρνετς ωστόσο να παρουσιάζουν ιδιαίτερα μαχητικό πρόσωπο, αγχώνοντας την ομάδα του Νικ Νερς.

Στο φινάλε, ωστόσο μίλησε η ποιότητα των Σίξερς, που απέφυγαν το κάζο, πανηγυρίζοντας την 34η νίκη τους την φετινή σεζόν, παραμένοντας σταθερά σε τροχιά εισόδου στα playoffs.

Ο Ταϊρίς Μάξι με 33 πόντους, 6 ριμπάουντ, 5 ασίστ και ο Τομπάιας Χάρις με 31 πόντους, 12 ριμπάουντ και 4 ασίστ ήταν οι κορυφαίοι για τους νικητές, ενώ πρώτος σκόρερ των Χόρνετς ήταν ο Μάιλς Μπρίτζες με 27 πόντους.

Πηγή: sdna.gr

Δειτε Επισης

Τζούντο: Στην 7η θέση της Ευρώπης ο Στέφανος Λαζαρίδης στα -73kg
Wimbledon: Δύσκολη κλήρωση για την Σάκκαρη-Πρεμιέρα με την Μπλίνκοβα, ακολουθεί η Ριμπάκινα
Ποιος είναι ο νέος 24χρονος ιδιοκτήτης του Άρη-Η φιλία με τον Αντετοκούνμπο και το όνειρο για ομάδα στο ΝΒΑ
Ιστορική αλλαγή στην ΚΑΕ Άρη-Οριστικό το deal με τον επενδυτικό οργανισμό του Richard Hsiao
Ο Ολυμπιακός πληρώνει το buy-out για Γουόρντ και τον παίρνει στην Αθήνα
Αυτό είναι το χρυσό συμβόλαιο του Τι Τζέι Σορτς με τον Παναθηναϊκό
Η Φενέρ διέλυσε την Μπεσίκτας κι έκανε το triple-crown
Kλείνει Κουζέλογλου o Παναθηναϊκός AKTOR
Η Φενέρμπαχτσε αποχαιρέτησε τον Γκούντουριτς-«Σε ευχαριστούμε για όλα»
H Ρεάλ σκούπισε τη Βαλένθια και στέφθηκε πρωταθλήτρια