Στεπίνσκι: Η Ομόνοια είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο, είμαστε καλύτεροι από τον ΑΠΟΕΛ

Για τη μετεγγραφή του από τον Άρη, στη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ αλλά και του στόχους του με την Ομόνοια, μίλησε ο Μάριους Στεπίνσκι, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Total Green».

Η διαφορά όταν κυκλοφορεί στη Λεμεσό μετά τη μεταγραφή του στην Ομόνοια: «Όλοι ξέρουν ότι η Ομόνοια είναι η μεγαλύτερη ομάδα στην Κύπρο έτσι είναι φυσιολογικό. Πριν έπαιζα για τον Άρη, δεν είχαμε πολλούς οπαδούς, οι διαφορές είναι τεράστιες, είναι ωραίο. Είναι ωραία αλλαγή. Μου έλειπε αυτή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο με πολλούς οπαδούς. Βλέπεις από την πρώτη μέρα πως η Ομόνοια είναι μια μεγάλη ομάδα, το νιώθεις. Έτσι από αυτή την άποψη είναι πολύ ωραίο».

Για την προσαρμογή του και τις απαιτήσεις: «Δεν θα έλεγα πως υπάρχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις γιατί όταν είσαι στην Ομόνοια θέλεις μόνο τη νίκη γιατί για αυτό είναι φτιαγμένη η ομάδα αλλά και στον Άρη είχαμε τον ίδιο στόχο, να νικάμε πάντα, ίσως με όχι τόσους οπαδούς αλλά αυτός ήταν ο στόχος. Η πίεση μου αρέσει, δεν έχω πρόβλημα με αυτό και νομίζω ότι είναι μέρος του ποδοσφαίρου. Υπάρχουν δουλειές όπου η πίεση είναι μεγαλύτερη, ως ποδοσφαιριστής πρέπει να τη χειρίζεσαι».

Για τη μεταγραφή του στο τριφύλλι: «Η αλήθεια είναι ότι για κάποιους μήνες δεν ήμουν χαρούμενος με την κατάσταση μου στον Άρη. Προσπαθούσα με τον ατζέντη μου να αλλάξουμε κάτι, να βρούμε μια νέα ευκαιρία. Η Ομόνοια ήταν μία από τις επιλογές, με ήθελε και στο παρελθόν και είχα καλό προαίσθημα για αυτή την ομάδα, όταν ήρθα στο ΓΣΠ ως αντίπαλος με καλωσόριζαν θερμά, ένιωθα αγάπη από τον κόσμο της Ομόνοιας. Το ένα ήταν να μείνω στην Κύπρο ή να πάω πίσω στην Ιταλία ή αλλού αλλά είμαι χαρούμενος με την επιλογή μου».

Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Όλοι ξέρουν πως όταν είσαι σε τέτοια ομάδα είναι φτιαγμένη για νίκη, αυτός ήταν πάντα ο στόχος και τίποτα δεν άλλαξε μετά το παιχνίδι με τον ΑΠΟΕΛ, τα πράγματα είναι τα ίδια όπως ήταν και μετά την ήττα από την ΑΕΚ που δεν άλλαξε κάτι. Στο ποδόσφαιρο υπάρχουν τα πάνω και τα κάτω όμως πρέπει να μείνεις συγκεντρωμένος. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε σκληρά για τα επόμενα παιχνίδια και παιχνίδι με παιχνίδι θα δίνουμε στο γήπεδο 100% για να κερδίζουμε κάθε αγώνα, αυτός είναι ο στόχος τώρα».

Για το τι πιστεύει πως έφερε τη νίκη απέναντι στον ΑΠΟΕΛ: «Νομίζω ήταν καρπός της σκληρής δουλειάς και της ομαδικότητας, όλοι πιστέψαμε πως είμαστε καλύτερη ομάδα από τον ΑΠΟΕΛ, αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι σημαντικό να είσαι εκεί, να παλεύεις για τη νίκη, να προσπαθήσεις να φέρεις τη νίκη. Δεν υπάρχουν μυστικά στο ποδόσφαιρο, μόνο σκληρή δουλειά και κάποτε λίγη τύχη».

Δειτε Επισης

Μετά το Μαϊάμι σοβαρεύουν οι επαφές της Mercedes με τον Φερστάπεν
Λευτέρης Πετρούνιας, ο κορυφαίος των κορυφαίων-Το τρομερό ρεκόρ του χθες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
Ραντεβού στο ΣΕΦ - Η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά, 77-69 τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη
Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ