Η θέση του Άρη για την αποβολή του Σπιλέφσκι-«Δεν πέταξε σε κάποιον το μπουκάλι, είναι πολύ τραβηγμένη»

Για την ήττα από την Πάφο αλλά και την αποβολή του Αλεξέι Σπιλέφσκι, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ο Κώστας Παπαδόπουλος ανέφερε ότι, «ήταν μια κακή μέρα, δεν καταφέραμε να πάρουμε κάτι από το παιγνίδι. Ειδικά όταν παίζεις με κάποια ομάδα όπως στην Πάφο είναι αναμενόμενο να χάσεις. Δικαιούνται και ο ποδοσφαιριστές να έχουν ένα κακό παιχνίδι. Είχαμε και απουσίες που είναι κλειδιά στην απόδοση της ομάδας. Μας έλειπαν Κακόριν, Καζού, Ζαβό. Δεν ήμασταν στην μέρα μας και δικαιούμαστε μία φορά να μην είμαστε. Οι εμφανίσεις μας είναι καλές έως πολύ καλές. Η ΑΕΚ και η Ομόνοια κάνουν αρκετά καλή δουλεία και έχουν μπει και αυτή την διεκδίκηση. ΟΙ 5 από τις 6 έχουν βάσιμες πιθανότητες να κερδίσουν κάτι. Αυτό κάνει αυτόματα τα παιχνίδια πιο δύσκολα. Είναι μια κούρσα που έχει ακόμη έξι στροφές. Θα δείξει ποια ομάδα θα αντέξει».

Σε ερώτηση εάν υπήρχε πίεση μετά την ήττα του ΑΠΟΕΛ που έδινε την ευκαιρία για την 1η θέση είπε ότι, «δεν πιστεύω ότι επηρεαστήκαμε, το μόνο παιχνίδι που μπορεί να νιώσαμε αυτό ήταν με το ΑΠΟΕΛ. Δεν θεωρώ πως παίζει ρόλο. Αλλά όλα είναι πιθανά. Όλες οι ομάδες είναι κοντά σε δυναμικότητα. Πρέπει να ξεκουραστούμε, να καθαρίσει το μυαλό των παικτών. Με όλες μας τις δυνάμεις να μπούμε και στο κύπελλο. Από την στιγμή που είμαστε στην 3η θέση, οι ομάδες που είναι από πάνω μας έχουν πλεονέκτημα. Αλλά δεν αλλάζουμε κάθε εβδομάδα σκέψεις. Είμαστε στο -3 από την κορυφή και επειδή χάσαμε ένα παιγνίδι, είμαστε εκτός πρωταθλήματος, Όχι». 

Για την κόκκινη του Σπιλέφσκι είπε ότι, «το κρατούσε το νερό και το πέταξε. Δεν το κλώτσησε. Ήταν άδικη η κόκκινη κάρτα. Δεν μπορώ να είμαι απόλυτος. Δεν πέταξε σε κάποιον το μπουκάλι. Είδαμε παρόμοιες ενέργειες, αλλα θεωρούμε πως είναι πολύ τραβηγμένη η αποβολή του».

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Με φωτοβολίδες, πυροτεχνήματα και συνθήματα «έκαψαν» τη Λευκωσία οι οπαδοί της Ομόνοιας 29Μ
Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου