ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΕΚ και η Original 21 Πάφου στο πλευρό του σωματείου Αυγερινός-Παραδόθηκαν είδη πρώτης ανάγκης

Μια σημαντική πρωτοβουλία του κλαμπ της Original 21 στην Πάφο στήριξε η ΠΑΕ ΑΕΚ, κατά την παραμονή της ομάδας στην Κύπρο για το φιλικό με τον Απόλλωνα.

Οι οργανωμένοι οπαδοί της ομάδας μας κατάφεραν να συγκεντρώσουν έναν τόνο τροφίμων, ρούχων και ειδών πρώτης ανάγκης, προκειμένου να τα προσφέρουν στο σωματείο Αυγερινός.

Πρόκειται για μια φιλανθρωπική ομάδα εθελοντικής προσφοράς στον συνάνθρωπο, η οποία ιδρύθηκε στη μνήμη του Αντρέα Πίσκοπου, που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 20 ετών από προβλήματα υγείας.

Αντιπροσωπεία της ΠΑΕ ΑΕΚ, με επικεφαλής τον team manager της ομάδας Δημήτρη Ναλιτζή, συμμετείχε στην παράδοση του υλικού που συγκεντρώθηκε από τα μέλη του κλαμπ της Original 21 Πάφου.

I-PAE-AEK-KAI-I-ORIGINAL-21-PAFOU-STO-PLEVRO-TOU-SOMATEIOU-AVGERINOS-(VID)-DENLARGE

Δειτε Επισης

Αποκαλύψεις Αντωνίου για τα διοικητικά του ΑΠΟΕΛ-«Συμφωνήθηκαν τα βασικά, απέμειναν κάποιες λεπτομέρειες»
Τα φώτα στραμμένα στο ΑλφαΜέγα-Ντέρμπι κορυφής για Άρη και Πάφο
Nτέρμπι κορυφής στο κυπριακό πρωτάθλημα με €20 ΔΩΡΕΑΝ Στοίχημα στη Fonbet
Επιβλήθηκε της Ομόνοιας και έφυγε νικητής με 3-1 από το στάδιο Αλφαμέγα ο Απόλλων
«Χωρίς τον Αυγουστή δεν θα είχα σκοράρει, μου δείχνει εμπιστοσύνη και τον ευχαριστώ»
Με το Απόλλων-Ομόνοια αρχίζει η 3η αγωνιστική της Β’ Φάσης της Cyprus League
Αυτοί σφυρίζουν στην τρίτη αγωνιστική της Β' φάσης του Cyprus League by Stoiximan
Σε ρυθμούς πρεμιέρας η Εθνική Νεανίδων Κ-19-Αντιμετωπίζει την Εσθονία
Με δύο γκολ του Ρόγκουλιτς η Ανόρθωση επικράτησε του Εθνικού Άχνας
Ανακοίνωσε τον προγραμματισμό για το πρωτάθλημα της επόμενης σεζόν η ΚΟΠ