ΒΙΝΤΕΟ: Ισόπαλο το φιλικό τεστ της Εθνικής κόντρα στη Λετονία

Ισόπαλος 1-1 έληξε ο σημερινός φιλικός αγώνας της Εθνικής μας ομάδας των Ανδρών με αντίπαλο τη Λετονία στο ΑΕΚ Αρένα.

Η Εθνική μας άνοιξε το σκορ στο 33ο λεπτό. Μετά από σέντρα του Λοϊζου με κοντινή προβολή ο Πίττας πέτυχε το 1-0.

Στο 43ο λεπτό οι Λετονοί κέρδισαν πέναλτι. Το εκτέλεσε ο Jurkovskis αλλά ο Μολ έπεσε στη σωστή γωνιά και μπλόκαρε την μπάλα διατηρώντας έτσι το προβάδισμα για την ομάδα μας.

Η λήξη του πρώτου ημιχρόνου βρήκε την Εθνική μας με 1-0 μπροστά στο σκορ. Η Λετονία ισοφάρισε με γωνιακό σουτ του Ciganiks στο 85ο λεπτό.

Πρώτη συμμετοχή για τον Ρούελ Σωτηρίου στην Εθνική μας, που μπήκε στο παιχνίδι στο 62ο λεπτό.

Ο σημερινός ήταν ο πρώτος αγώνας για την ομάδα μας μέσα στο 2024, με τον οποίο άρχισε η προετοιμασία για το επόμενο Nations League που ξεκινά το ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Κύπρος:  Moλ, Καρώ, Χαραλάμπους (69' Στ. Ανδρέου), Γκόγκιτς, Λαϊφης, Χ. Κυριάκου (77' Αρτυματάς), Σπόλιαριτς (62' Κυπριανού), Κούσουλος (77' Πηλέας), Κορέια, Λοϊζου (62' Σωτηρίου), Πίττας (62' Γαβριήλ).

Την ερχόμενη Δευτέρα η Εθνική μας θα δώσει νέο φιλικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Σερβία.

Δειτε Επισης

Δεύτερη ευκαιρία στη Γεωργία για την Εθνική Γυναικών
Ήττα της Εθνικής Γυναικών στη Μάλτα-Στόχος η δεύτερη θέση
Ανοίγει τα χαρτιά του από βδομάδας ο Κούμας-Ξεκαθαρίζει το σκηνικό για το ενδεχόμενο παραίτησής του
Βάζει υπογραφή και παρουσιάζεται ο Τραμετσάνι
Επιστρέφει στην ΑΕΚ ο Ιμανόλ Ιντιάκεθ
Ξεκάθαρο μήνυμα Αρτυματά-«Είμαι εδώ και θέλω να συνεχίσω να είμαι»
Καθοριστικός αγώνας για Εθνική Γυναικών με τη Μάλτα στο Nations League
Σα Πίντο: Kέρδισα το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ και δεν είχα πληρωθεί τους τελευταίους τέσσερις μήνες
Αποστολή στη Μάλτα για την Εθνικής Ομάδα Γυναικών
Το σκηνικό στον όμιλο της Εθνικής και οι αγώνες που ακολουθούν