«Ο Λοΐζου πολύ πιθανόν να κατηφορίσει στην Οpap Arena, έδωσε την έγκριση του ο Ματίας Αλμέιδα»

Για ενδιαφέρον της ΑΕΚ Αθηνών για τον Λοΐζο Λοΐζου, κάνουν λόγο τα Μέσα στην Ελλάδα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας sportdog, πρόκειται για τον πρώην άσο της Ομόνοιας.

Μάλιστα, αναφέρεται ότι ο προπονητής της ΑΕΚ, Ματίας Αλμέιδα έδωσε ήδη την έγκριση του για την απόκτηση του ποδοσφαιριστή.

Υπενθυμίζεται πως, το πρωί της Πέμπτης ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ Αθηνών και Ομόνοιας, Γιώργος Σαββίδης μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM αποκάλυψε πως η ομάδα της Ελλάδας, ενδιαφέρεται για Κύπριο ποδοσφαιριστή, χωρίς να αναφερθεί σε όνομα.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του sportdog, «κυκλοφόρησε - ακόμη κι από πολύ αξιόπιστα ελληνοκυπριακά χείλη - πως η ΑΕΚ παίρνει διεθνή Κύπριο ποδοσφαιριστή! Ονοματεπώνυμο δεν... διέρρευσε αλλά η στήλη ρώτησε από Λευκωσία μέχρι... Λιθουανία(!) και έμαθε πως πρόκειται για τον Λοίζο Λουίζου. Ή αλλιώς τον... Κωνσταντέλια της Κύπρου! Ο Λοίζου που δεν έχει κλείσει ακόμη τα 21 του χρόνια αλλά μετράει ήδη 27 συμμετοχές με την Εθνική Κύπρου, που έχει σημερινή χρηματιστηριακή αξία 1.500.000 ευρώ.

O αριστεροπόδαρος Κύπριος εξτρέμ, που συνήθως παίζει στα δεξιά είναι προϊόν της Ομόνοιας, του... Γιώργου Σαββίδη (λεπτομέρεια που έχει την σημασία της). Μάλιστα μπορεί από 30 Ιανουαρίου να παίζει στην Χέρενφέιν αλλά ανήκει στην Ομόνοια και έχει συμβόλαιο μαζί της ως το 2026! Η τελευταία μάλιστα τον παραχώρησε δανεικό στην ολλανδική ομάδα ως το καλοκαίρι χωρίς όμως, την παραμικρή δέσμευση (δεν υπάρχει οψιόν, ούτε κάτι άλλο), αναλαμβάνοντας να καλύπτει και μέρος των αποδοχών του.

Στόχος αυτής της κίνησης από πλευράς Ομόνοιας ήταν για να "τσεκαριστεί" και να προβληθεί ο Λοίζου μέσα από ένα πολύ πιο ανταγωνιστικό/αξιόπιστο/προβεβλημένο πρωτάθλημα, όπως είναι το ολλανδικό σε σχέση με το κυπριακό. Για την ακρίβεια στην Ολλανδία, όπως έχουμε δει κι από τους Έλληνες επιθετικούς που έπαιξαν ή παίζουν εκεί, είναι πιο εύκολο με μια σεζόν να απογειωθεί και η χρηματιστηριακή σου αξία και να κάνεις μεγάλη μεταγραφή

Κάπου εδώ μπαίνει στην ιστορία Λοίζου η ΑΕΚ, με την ελληνοκυπριακή πιάτσα agents (και όχι μόνο) να υποστηρίζει πως ο άσος είναι πολύ πιθανόν το καλοκαίρι να... κατηφορίσει στην Ελλάδα και στην Οpap Arena. Μάλιστα για να γίνει πιο αληθοφανής, από την ίδια πηγή υπάρχει και η διαρροή πως για τον Λοίζου έχει δώσει ήδη το οκ. -για να προχωρήσουν στην απόκτησή του -ο Ματίας Αλμέιδα. Κάτι βεβαίως που αποτελεί πλέον - εδώ και 1,5 χρόνο για την ακρίβεια - προ απαιτούμενο στην Ένωση. Άλλωστε ο Λοίζου και ηλικιακά και ως πρότζεκτ έχει όλες τις προδιαγραφές που έχει βάλει ο Αργεντινός τεχνικός για τους επόμενους παίκτες που θα έρθουν στην ομάδα του».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία