Έπεσε στο μισό το χρέος του σωματείου της Ομόνοιας-«Θα προσπαθήσουμε να το σπρώξουμε κάτω από 8 εκ.»

Για την κατάκτηση του πρωταθλήματος βόλεϊ αλλά και θέματα που αφορούν το ποδοσφαιρικό τμήμα της Ομόνοια, μίλησε ο πρόεδρος του σωματείου των πρασίνων, Μάριος Αργυρίδης.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «ήταν μια εξαιρετική βραδιά. Τα παιδιά της πετόσφαιρας κατάφεραν να πανηγυρίσουν τον τίτλο μπροστά από αρκετό κόσμο. Να ευχαριστήσω τον καθένα ξεχωριστά που ήταν χθες στο γήπεδο. Η Ομόνοια είναι μια, έχουμε κοινούς στόχους. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε όλοι μαζί. Είναι μια χρυσή δεκαετία για το τμήμα πετόσφαιρας της Ομόνοιας. Κάθε χρονιά έχουμε την ίδια δίψα για τίτλους».

Για τη δουλειά που γίνεται στις ακαδημίες πετόσφαιρας είπε πως, «έχουμε μαζέψει γύρω στα 150 παιδιά και προσπαθούμε να το αναπτύξουμε περισσότερο με σκοπό να βγάλουμε πετοσφαιριστές και πετοσφαιρίστριες στις ομάδες μας».

Για το χρέος του σωματείου ανέφερε πως, «είναι περίπου το μισό από αυτό που είχαμε το 2018. Τα 5 εκατομμύρια τα έχει αναλάβει η εταιρεία βάσει της συμφωνίας. Θα προσπαθήσουμε να σπρώξουμε το χρέος κάτω από τα 8 εκατομμύρια».

Για την αμεσότερη εμπλοκή του Παπασταύρου ο πρόεδρος του σωματείου της Ομόνοια ανέφερε πως, «είναι πολύ σημαντική η παρουσία του προέδρου. Ήθελε να βγει μπροστά και να είναι στην πρώτη γραμμή. Φαίνεται και από τα αποτελέσματα μετά από τις αλλαγές που έγιναν».

Για το ιδιόκτητο γήπεδο πρόσθεσε πως, «πρέπει να περιμένουμε ακόμη λίγο. Να κάνουμε υπομονή και όταν υπάρχουν νεότερα θα ανακοινωθούν».

Για τη συμμετοχή του Οζλέρ με την Εθνική: «Είναι πάρα πολύ σημαντικό. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τον Οζλέρ. Πήρε την ευκαιρία, αγωνίστηκε, είναι πολύ σημαντικό. Θέλουμε την παρουσία των συμπατριωτών μας Τουρκοκύπριων και στις εθνικές ομάδες. Το καλό για την Κύπρο μας είναι η επανένωση, να ζούμε όλοι μαζί, να αναπτυχθεί η οικονομία και να υπάρχει ειρήνη. Και στα υπόλοιπα τμήματα αρχίζουν να μας προσεγγίζουν Τουρκοκύπριοι συμπατριώτες μας, στο τμήμα ποδηλασίας και στο τμήμα δρομέων».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία