Κατέθεσε το ένα εκατομμύριο ευρώ και αφέθηκε προσωρινά ελεύθερος ο Ντάνι Άλβες

Το Δικαστήριο της Βαρκελώνης καταδίκασε τον Ντάνι Άλβες με 4,5 χρόνια φυλάκισης για σεξουαλική επίθεση εις βάρος 23χρονης τον Δεκέμβριο του 2022 σε νυχτερινό κέντρο στην Ισπανία.

Το Ανώτατο Δικαστήριο στις 20 Μαρτίου πήρε την απόφαση για προσωρινή αποφυλάκισή του 40χρονου ενόψει της εκδίκασης της υπόθεσής του σε δεύτερο βαθμό, με τον άλλοτε αμυντικό της Μπαρτσελόνα να είναι έτοιμος να βγει από τη φυλακή μετά από 14 μήνες.

Και αυτό διότι, παρά την καθυστέρηση που υπήρξε, καταβλήθηκε η απαιτούμενη εγγύηση του 1 εκατομμυρίου ευρώ από την πλευρά του Βραζιλιάνου. Παράλληλα, η Εισαγγελία άσκησε έφεση προκειμένου να αυξηθεί η ποινή του Άλβες, ο οποίος από την πλευρά του θα αποφυλακιστεί, έχοντας παραδώσει το διαβατήριό του, ενώ έχει και απαγόρευση εξόδου από την Ισπανία.

«Σας ενημερώνουμε ότι η κατάθεση του Ντάνι Άλβες έχει καταγραφεί στους λογαριασμούς του 21ου τμήματος του δικαστηρίου της Βαρκελώνης», αναφέρεται, χαρακτηριστικά, στο σχετικό δελτίο Τύπου.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Ανακοινώθηκε από τη Μίλαν ο Μόντριτς
Η ισπανική Kυβέρνηση ετοιμάζει έρευνα για πιθανές πράξεις εξευτελισμού ατόμων με νανισμό στο πάρτι του Γιαμάλ
Κανονιέρης ο Γιόκερες-Έκλεισε στα 73.5 εκατομμύρια ευρώ η μεταγραφή του στην Άρσεναλ
BINTEO: H Τσέλσι κατακτούσε τον κόσμο και Σάντσο και Μαντουέκε ήταν σε συναυλία
ΒΙΝΤΕΟ: Ο Ινφαντίνο φώναζε στον Τραμπ ν’ απομακρυνθεί, εκείνος αδιαφορούσε και οι παίκτες της Τσέλσι απορούσαν
Νέες αποκαλύψεις για το πάρτι του Γιαμάλ-«Ζητούσαν γυναίκες με συγκεκριμένες διαστάσεις στήθους»
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Από τον Κεραυνό στο Κόσοβο ο Μιχάλης Κακιούζης
Ο λόγος που η Κρουζ Αζούλ έβαλε τον διεθνή Έλληνα επιθετικό να προπονείται μόνος του
Ανάμεσα στους υποψήφιους στόχους της Μπαρτσελόνα ο Μπράιαν Σαραγόσα