Ντε Λα Φουέντε για τα γιουχαΐσματα στον Μοράτα-«Νιώθω ντροπή, αποδοκιμάζουν τον αρχηγό της Ισπανίας»

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ισπανίας, Λουίς ντε λα Φουέντε, επέκρινε τις αποδοκιμασίες και τα γιουχαΐσματα μιας μερίδας φιλάθλων στον Άλβαρο Μοράτα

Μετά την ισοπαλία της Ισπανίας με τη Βραζιλία (3-3) στο φιλικό προετοιμασίας των δύο ομάδων, ο Άλβαρο Μοράτα βρέθηκε στο στόχαστρο μίας μερίδας φιλάθλων που τον αποδοκίμασαν.

Στη συνέντευξη Τύπου ο ομοσπονδιακός τεχνικός της "Λα Ρόχα", Λουίς ντε λα Φουέντε, ύψωσε τοίχος προστασίας και επέκρινε τα γιουχαΐσματα, τονίζοντας ότι είναι ντροπή να αποδοκιμάζονται παίκτες της εθνικής ομάδας.

"Νιώθω ντροπή. Πονάει η ψυχή μου που στη χώρα μου σφυρίζουν έναν παίκτη της ομάδας και τον αρχηγό, που είναι παράδειγμα. Νιώθω ντροπή για αυτά τα σφυρίγματα.

Ήταν μια μειοψηφία που άλλες φορές προσβάλλει κάποιον ή τον επικροτεί. Το υπόλοιπο γήπεδο είχε μια φανταστική συμπεριφορά, αλλά ως Ισπανός ντρέπομαι όταν κάποιος σφυρίζει σε έναν παίκτη που υπερασπίζεται τα χρώματα της χώρας μας, αν κι η πλειοψηφία υποστήριξε την Ισπανία.

Πρέπει να κάνουμε αυτοκριτική, να υποστηρίξουμε την εθνική ομάδα. Όπου πάμε μάς υποδέχονται φανταστικά, αλλά πάντα μπορεί να υπάρχουν κάποιοι που τα χαλούν.

Αυτή είναι η ισπανική ομάδα και οι παίκτες εκπροσωπούν την Ισπανία. Πρέπει να τους πιέσουμε και να εκπαιδεύσουμε αυτή τη μειονότητα".

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε η ομάδα των Μανωλά και Πασαλίδη
Κοπεγχάγη-Η συγκινητική ιστορία πίσω από τον παίκτη που δεν γνώριζε κανείς
Η Λέστερ επέστρεψε στην Premier League
Νέα εποχή στη Λιβερπουλ-Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ
Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ