Η διαφωνία του Πουρσαϊτίδη με τον Τιμούρ, ο Ιβάν και η Εθνική Ελλάδος

Ιδανική περίπτωση για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, ο Ιβάν Γιοβάβοβιτς για να καθίσει στον πάγκο της Εθνικής Ελλάδος.

Μιλώντας στον Super Sport FM ο Ελλαδίτης τεχνικός, διαφώνησε με τον Τιμούρ Κετσπάγια για τις δηλώσεις του για τις δυνατότητες της Εθνικής Κύπρου

Για τον αποκλεισμό της Ελλάδας ανέφερε πως, «όλους μας στεναχώρησε. Περιμέναμε ότι η Ελλάδα θα είναι στο Euro, αλλά δυστυχώς στη διαδικασία των πέναλτι όπου όλα είναι ρευστά, δεν ήμασταν όσο εύστοχοι έπρεπε και αποκλειστήκαμε. Δεν πέρασε η καλύτερη ομάδα, αλλά η πιο εύστοχη. Διαβάζω και ακούω τι γίνεται. Μερικές ημέρες πριν, μετά από το αποτέλεσμα με το Καζακστάν όλα ήταν μια χαρά, επικρατούσε ενθουσιασμός, τώρα βλέπουμε ισοπέδωση. Αυτή είναι η νοοτροπία μας και δεν αλλάζει δυστυχώς. Εκ των υστέρων μπορούμε να πούμε πολλά. Είδαμε μια ομάδα που δύσκολα απειλούσε, δεν είχε καμία σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Μην ξεχνάμε που έπαιζε, σε ένα γεμάτο γήπεδο, απέναντι σε μία ομάδα σφιχτή που είχε κι αυτή τεράστια δίψα για το Euro. Αν μπορούσαμε να προηγηθούμε στην κεφαλιά του Μαυροπάνου, ίσως όλα να ήταν διαφορετικά. Και οι δύο ομάδες δεν είχαν πολλές φάσεις και μοιραία πήγε το παιχνίδι στα πέναλτι. Στο τέλος είδαμε ότι οι Γεωργιανοί ήταν κλειστοί και ήθελαν να πάνε στα πέναλτι. Προσπαθούσε η Ελλάδα αλλά είχε απέναντί της μια οργανωμένη άμυνα».

Για τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς πρόσθεσε πως, «το έχω διαβάσει κι εγώ, όλοι ξέρουμε τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς και ακόμη καλύτερα στην Ελλάδα λόγω του έργου του στον Παναθηναϊκό. Είναι ιδανική περίπτωση, είναι ένας προπονητής που γνωρίζει τους παίκτες και το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, πέρασε από εξετάσεις, θα χαρώ κι εγώ πολύ εάν τον δω να αναλαμβάνει την Εθνική Ελλάδας».

Για την Εθνική ανέφερε πως, «μπορεί να παίξει καλύτερα η Εθνική. Διαφωνώ με τον Τιμούρ ότι δεν είμαστε υψηλών δυνατοτήτων. Υπάρχει ταλέντο και παίκτες που παίζουν στο εξωτερικό. Υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης».

Για την μάχη του τίτλου ο Σάββας Πουρσαϊτίδης ανέφερε ότι, «πλέον ΑΠΟΕΛ, ΑΕΚ και Άρης είναι ομάδες που έχουν περισσότερες πιθανότητες για τον τίτλο χωρίς αν αποκλείω την Ομόνοια. Τα επόμενα δύο παιχνίδια θα είναι καθοριστικά. Αν νικήσει η ΑΕΚ θα βάλει φωτιά και θα δούμε ένα πρωτάθλημα που θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Είναι καλό να διεκδικούν το πρωτάθλημα πάνω από δύο ομάδες. Η ομάδα που θα είναι πιο θαρραλέα και θα έχει την καλύτερη απόδοση θα πάρει το πρωτάθλημα. Αν ο ΑΠΟΕΛ πάρει διπλό στην Αρένα, πλέον θα επαναφέρει την ψυχολογία του και τον ενθουσιασμό του κόσμου. Θα είναι πολύ σημαντικό βήμα».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Ξεκινάει η ημιτελική φάση της OΠΑΠ Basket League
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου