Μπλεξίματα για τον Ρίντιγκερ-Toν συνδέουν με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS

Προβλήματα στο ποδοσφαιρικό του μέλλον του Αντόνιο Ρίντιγκερ, τόσο στη Ρεάλ Μαδρίτης, όσο και στην εθνική Γερμανίας ενδέχεται να δημιουργήσει μία χειρονομία του,σε φωτογραφία που ανέβασε στα social media.

Το σκάνδαλο που βγήκε πρόσφατα στη δημοσιότητα, προκλήθηκε μετά από δήλωση του Γερμανού δημοσιογράφου, Γιούλιαν Ρέιχελτ, ο οποίος συνδέσει τον κεντρικό αμυντικό με την τρομοκρατική οργάνωση ISIS.

"Για όλους εκείνους που δεν θέλουν να αναγνωρίσουν τον ισλαμιστικό χαιρετισμό του Ρίντιγκερ ως ισλαμιστικό χαιρετισμό, το Ομοσπονδιακό Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος αποκαλεί αυτή τη χειρονομία "δάχτυλο ISIS" και βλέπει στο δείκτη ένα σαφές σημάδι του ισλαμισμού. Των δολοφόνων σε όλο τον κόσμο, των ανθρώπων που δολοφόνησαν και στο Βερολίνο και φέρνουν καταστροφή και ανυπολόγιστη δυστυχία στον κόσμο", ανέφερε αρχικώς ο Ρέιχελτ.

Το "δάχτυλο ISIS" είναι η χειρονομία που χρησιμοποιούν οι μαχητές του Ισλαμικού Κράτους ως σύμβολο του σκοπού τους. Πρόκειται για ένα σημάδι δύναμης και νίκης και έχει υιοθετηθεί, σύμφωνα με τον Γερμανό δημοσιογράφο, από την τρομοκρατική οργάνωση τις τελευταίες δύο δεκαετίες.

Από την πλευρά του ο Ρίντιγκερ αρνείται την εν λόγω κατηγορία, ενώ έχει προχωρήσει και σε μήνυση εναντίον του Ρέιχελτ για "εξύβριση, συκοφαντική δυσφήμιση και εμπρηστική εξύβριση".

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Υποβιβάστηκε η ομάδα των Μανωλά και Πασαλίδη
Κοπεγχάγη-Η συγκινητική ιστορία πίσω από τον παίκτη που δεν γνώριζε κανείς
Η Λέστερ επέστρεψε στην Premier League
Νέα εποχή στη Λιβερπουλ-Σλοτ, ο διάδοχος του Κλοπ
Η Σουηδία υποκύπτει στη δύναμη των οπαδών και απορρίπτει το VAR
Oι ποδοσφαιριστές της Τσέλσι στηρίζουν Ποτσετίνο
Η UEFA απειλεί την Εθνική Ισπανίας και τις ομάδες με αποκλεισμό από EURO και Champions League
Γκουαρδιόλα: Αυτό που έπαθε η Λίβερπουλ, μπορεί να συμβεί στην Άρσεναλ και σε εμάς
Οπαδοί της Μπάγερν μαζεύουν υπογραφές για την παραμονή του Τούχελ
Αβέβαιο το μέλλον του Νούνιες στην Λίβερπουλ μετά τη φυγή του Κλοπ