Χριστοδουλίδης: Αν πετύχουν οι επαφές με επενδυτές ή χορηγούς η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια

Συζητήσεις με επενδυτές ή χορηγούς ο Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος ανέφερε πως εάν πετύχουν η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ο πρόεδρος των της ομάδας της Λεμεσού ανέφερε για την Γενική Συνέλευση πως, «κάναμε πάρα πολλή δουλειά στο οικονομικό. Τα μέλη της διοίκησης αλλά κι εκτός συμβουλίου. Το όνομα της είχε χαθεί τα τελευταία χρόνια. Ειδικά τον τελευταίο χρόνο με τις εκδηλώσεις και την παρουσία του κόσμου, ανεβαίνει σαν ομάδα. Ότι δουλειά και να κάνουμε, ο κόσμος βλέπει πάντοτε τα αποτελέσματα. Επειδή δεν ήταν καλά, έχουμε κι εμείς την πίεση. Περάσαμε τη χειρότερη περίοδο και το ξέρουν τα άτομα που είναι κοντά στην ομάδα. Ξεκινήσαμε από το μηδέν. Πιστεύω ότι μπορούν να γίνουν πολλά πράγματα στην ΑΕΛ. Πέρυσι βρήκαμε την ομάδα και τη δουλέψαμε, δεν τη δημιουργήσαμε εμείς. Μετρούσαμε τα χρήματα μας. Τώρα θα έχει αποδεσμεύσεις, παίκτες που λήγουν τα συμβόλαιά τους, θα είναι πιο εύκολο για την επόμενη διοίκηση να φτιάξει την ομάδα που θέλει. Με το ίδιο μπάτζετ μπορεί να έρθουν παίκτες που να αξίζουν περισσότερα. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα, να μπουν άτομα που ξέρουν από ποδόσφαιρο».

Ερωτηθείς εάν θα επαναδιεκδικήσει την προεδρία είπε ότι, «προσωπικά έχω αποφασίσει, αλλά δεν έχω ανακοινώσει. Κάνω κάποιες τελευταίες προσπάθειες με άτομα που συζητώ τις τελευταίες μέρες κι αν πετύχουν στις επόμενες 15 μέρες, η ΑΕΛ θα ανέβει πολλά σκαλοπάτια. Δεν θέλω να πω περισσότερα, μπορεί να είναι επενδυτές, χορηγοί ή οτιδήποτε άλλο. Νιώθω κάτι καλό, αλλά όποτε λέω κάτι και δεν γίνεται, κατηγορούμαι».

Για τα οικονομικό πρόσθεσε πως, «έχουν εξοφληθεί και διακανονιστεί με διάφορους τρόπους. Σίγουρα θα έχουμε έλλειμμα στο τέλος της χρονιάς».

Για τον Ανδρέα Σοφοκλέους ανέφερε ότι, «δεν έχω επαφή μαζί του, ούτε θέλω να τον αναφέρω, ούτε με ενδιαφέρει πλέον».

Για την εκλογική συνέλευση σημείωσε ότι, «είναι στις 24 Απριλίου, θα είναι πριν το Μάιο ώστε η νέα διοίκηση να έχει το χρόνο να δουλέψει».

Παράλληλα ανέφερε για τον Αλέξη Γαρπόζη πως, «κάνει πολύ καλά τη δουλειά του περιμένει κι αυτός να δει. Την άλλαξε πολύ ο Αλέξης. Τελείωνε η προπόνηση στις 11 και αν πας στις 2 η ώρα θα τον δεις εκεί».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία