Η τοποθέτηση του Άρη για την ποινή στον Σπιλέφσκι-«Δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής»

Για την έξτρα τιμωρία που επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή στον Σπιλέφσκι, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορο Μιχαηλούδη.

Όπως ανέφερε σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM, «διαβάσαμε χθες την απόφαση, το θεωρούμε άδικο. Η ενέργεια εξαρχής με την απόφαση μας αφήνει αδικημένους και στενάχωρους. Αφού όλοι είπαν ότι δεν ήταν κόκκινη. Θα τον στερηθούμε για τρεις αγώνες. Ο Αθλητικός Δικαστής υπέδειξε σωστά την αυστηρότητα του αλλά δεν ήταν σωστή η κόκκινη εξαρχής αφού όπως είδαμε και από την τηλεόραση το μπουκάλι το έριξε στα πόδια και δεν είπε κάτι κάποιου».

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως, «αντιδράει έντονα όμως ζει το κάθε παιγνίδι με ένταση και έντονα. Δεν σημαίνει ότι με το παραμικρό να δέχεται κόκκινη κάρτα. Και σε άλλες περιπτώσεις απουσίαζε, δεν νομίζω να επηρεαστούν οι ποδοσφαιριστές. Αυτός θα κάνει τις προπονήσεις απλά θα απουσιάζει από τον πάγκο». 

Για το ματς με την Ανόρθωση ανέφερε πως, «αποκτήσαμε μια καλή παράδοση αλλά βλέπουμε κάθε αγωνιστική να μην υπάρχουν σίγουρα αποτελέσματα από κάποιο ομάδα. Δεν έχεις τύχη αν δεν είσαι σοβαρός. Δεν μπορείς να υποτιμήσεις την Ανόρθωση, να είμαστε σοβαροί και στόχος είναι η νίκη και οι 3 βαθμοί. Πρώτα να πάρουμε τους βαθμούς εμείς και θα βλέπουμε τι κάνουν οι άλλοι αλλά η μπάλα είναι στα πόδια μας». 

Δειτε Επισης

«Παίξαμε έξυπνα δεν δώσαμε χώρο στη Νέα Σαλαμίνα να μας απειλήσει»
Τι είπε στον διαιτητή μετά τον αγώνα με τον Άρη ο Χένινγκ Μπεργκ-«Θέλω να ξαναδώ τη φάση»
«Είμαστε πολύ απογοητευμένοι, πληρώσαμε σοβαρά ατομικά αμυντικά λάθη»
«Κάποιοι έλεγαν ότι θα παλέψουμε για διαβάθμιση, αλλά η Ανόρθωση έχει βαριά φανέλα»
Έγινε του... VAR στο Αλφαμέγα-Ντέρμπι με τα όλα του, αλλά χωρίς νικητή το Άρης-ΑΕΚ
BINTEO: Με πέναλτι και γκολάρα για Όσκαρ η ΕΝΠ υπέταξε τη Νέα Σαλαμίνα
Άβολη μοιρασιά Εθνικού και Καρμιώτισσας στο Αμμόχωστος
Περιμένει απαντήσεις για το επόμενο βήμα του ο Τιμούρ-«Αν ήμουν Ισπανός μπορεί να ήμουν σε πολύ μεγάλη ομάδα»
Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα-Το... μπενταντίν, το θερμό τετ α τετ και οι μπηχτές Τιμούρ και Σωφρόνη
Με μεγάλο ντέρμπι στο Αλφαμέγα κλείνει η αγωνιστική-Κοντράρονται Άρης και ΑΕΚ