Δάκρυσε ο επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ-«Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο»

Συγκινημένος παρουσιάστηκε ο βασικός επενδυτής για το νέο γήπεδο του ΑΠΟΕΛ, Κωνσταντίνος Ιορδάνου στην ομιλία του, κατά την παρουσίαση του νέου έργου των γαλαζοκιτρίνων.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Σωματείου ΑΠΟΕΛ, Κυριάκος Ζιβανάρης, είπε ότι, «είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε τις υπογραφές της συμφωνίας τη ανέγερσης ιδιόκτητου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ, ένα γήπεδο στολίδι. Ο κ. Ιορδάνους πίστεψε στο όνειρο αυτό, θα γίνει πραγματικότητα με την εμπειρία του και τη συνεισφορά του στο οικονομικό. Είναι ανεκτίμητη η συνεισφορά των κ.κ Πετρίδη, Μεταξά και Ιωάννου. Για το σωματείο θα έχει πολλά οφέλη. Ο ΑΠΟΕΛ πρωτοπορεί και εξελίσσεται. Θα προσπαθήσουμε να εντάξουμε και την ανακαίνιση του σωματείου μας. Θέλουμε να οδηγήσουμε τον ΑΠΟΕΛ στη νέα εποχή. Τα μέλη θα κληθούν να επικυρώσουν τη συμφωνία στην επόμενη γενική συνέλευση».

Την ίδια ώρα, ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης, είπε ότι «είναι μια ημερομηνία-ορόσημο. Ήταν ένα όνειρο ζωής για μένα, που γίνεται πραγματικότητα παρότι θα μπορούσα να το εγκαταλείψω αρκετές φορές. Ήταν όμως αδιαπραγμάτευτος στόχος. Τίτλους, ευρωπαϊκές επιτυχίες, o ΑΠΟΕΛ θα συνεχίσει να έχει. Όμως, τα έργα που θα αποτελούν τα θεμέλια αυτών των επιτυχιών, χρειάζονται υπομονή. Εγκαινιάσαμε ένα προπονητικό κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών και είμαι διπλά περήφανος που μετά από έξι χρόνια, ξεκινάμε ένα άλλο ταξίδι. Το χτίσιμο του ιδιόκτητου γηπέδου του ΑΠΟΕΛ. Ήρθε η ώρα να σταματήσουμε να το θεωρούμε άπιαστο όνειρο. Ευχαριστώ θερμά τον κ. Ιορδάνους, απέδειξε στην πράξη ότι μοιράζεται το κοινό όραμα. Ευχαριστώ και τον πρόεδρο του σωματείου, Κυριάκο Ζιβανάρη. Ευχαριστώ το συμβούλιό μου για τη συνεργασία όπως και τους κ.κ Μίκη και Μεταξά».

Ενώ ο βασικός επενδυτής του έργου, Κωνσταντίνος Ιορδάνου, είπε ότι, «έφυγα από την Κύπρο πριν 54 χρόνια. Είμαι 74 χρόνων. Δεν πέρασε ούτε μια μέρα που δεν θυμόμουν την Κύπρο μας. Ήμουν ΑΠΟΕΛίστας από παιδί. Έπαιξα ποδόσφαιρο με πολλούς ΑΠΟΕΛίστες. Έπαιξα και εναντίον του ΑΠΟΕΛ το 1976 και το 1978 όταν ήρθα εδώ με τον Παγκύπριο. Το όνειρο της οικογένειας του ΑΠΟΕΛ ήταν και δικό μου. Το όνειρο πρέπει να είναι πιο μεγάλο από την ποδοσφαιρική ομάδα. Είναι η καρδιά του ΑΠΟΕΛ, αλλά εξυπηρετεί την νεολαία της Λευκωσίας με πολλά άλλα αθλήματα, θα ήθελα να τα βοηθήσουμε. Αυτό το στολίδι για τη Λευκωσία, νομίζω θα δώσει ευκαιρίες όχι μόνο στην Κοκκινοτριμιθιά και στη Λευκωσία, αλλά και σε πολλά παιδιά που θέλουν ο αθλητισμός να είναι μέρος της ζωής τους. Αυτό είναι το όνειρό μου. Δεν θέλω να είναι ένας προορισμός που θα πηγαίνει μόνο μια βδομάδα για να δει τον ΑΠΟΕΛ, αλλά θα προσφέρει πολλά στους συμπατριώτες μας και θα πηγαίνουν κι άλλες μέρες. Δεν μπορούν να επιβιώσουν τα γήπεδα μόνο με μία ποδοσφαιρική ομάδα, αλλά να προσφέρουμε το κάτι παραπάνω».

Δειτε Επισης

Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο
Η θέση της Πάφου για τα συμβόλαια Ικόκο και Τάνκοβιτς
Δόθηκαν στοιχεία και πρόσωπα για τα στημένα στις Αρχές-Νέο καμπανάκι για τα δυο ματς που μπήκαν 21 γκολ
Κορυφώνεται η αγωνία για τον πρωταθλητή-Ψάχνει νίκη Ευρώπης η Ομόνοια, παίζει τα ρέστα του ο Άρης
Apollon Ladies και Λευκοθέα Λατσιών διεκδικούν το τρόπαιο του κυπέλλου
Έριξε οκτάρα στη Χέρενφεν του Λοΐζου η Αϊντχόφεν και έγραψε ιστορία