Αποκαλύψεις από Φωτίου-«Ανανεώσαμε με κάποιους ποδοσφαιριστές, συζητάμε και με Σα Πίντο»

Aποκαλυπτικός ο Χάρης Φωτίου αναφορικά με τις ανανεώσεις ποδοσφαιριστών στον ΑΠΟΕΛ, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο γίνονται συζητήσεις και με τον προπονητή της ομάδας, Ρικάρντο Σα Πίντο.

Μιλώντας στην εκπομπή Goal Ν’ Roll της Cytavision, ο αντιπρόεδρος των γαλαζοκιτρίνων ανέφερε ότι, «είμαστε σε συζητήσεις. Όσον αφορά τις ανανεώσεις παικτών και προπονητή είναι λεπτές οι ισορροπίες. Και με τον προπονητή υπάρχουν συζητήσεις και με όλους τους παίκτες που λήγουν τα συμβόλαια τους. Ανανεώσαμε με κάποιους ποδοσφαιριστές και να αναμένεται τις επόμενες εβδομάδες τις ανακοινώσεις».

Για το θέμα του γηπέδου ανέφερε πως, «αναμένεται από την Αμερική ο επενδυτής στην Κύπρο για άλλες δουλειές και με την ευκαιρία αυτή θα εξαγγέλλουμε τις επόμενες μέρες την ημερομηνία για την διάσκεψη και θα μάθετε όλες τις λεπτομέρειες. Είμαστε συμφωνημένοι, θα πέσουν οι υπογραφές και θα κάνουν την δημοσιογραφική διάσκεψη περί τα τέλη Μαρτίου. Δεν είναι ουρανοκατέβατος ο επενδυτής, είναι ΑΠΟΕΛίστας, αγαπά την ομάδα του και παρακολουθεί τα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ, είναι παθιασμένος με την ομάδα».

Σε ερώτηση εάν ο επενδυτής πέραν από το γήπεδο θα ασχοληθεί και με την ομάδα είπε ότι, «προς το παρόν θέλουμε να γίνει μια καθαρή πράξη. Είναι ένα όνειρο της διοίκησης το γήπεδο. Κάναμε μεγάλη προεργασία. Είναι και δική του επιθυμία αυτή. Μετέπειτα αν θέλει να αναμειχθεί στην ομάδα θα το δούμε».

Δειτε Επισης

Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Η αντίδραση του Εντονγκαλά για την απουσία του από την κορυφαία ενδεκάδα της χρονιάς
Οι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ... ψήφισαν Μπεν Σιμόν
Αναλυτικά οι κορυφαίοι που βραβεύθηκαν από τον ΠΑΣΠ
Κορυφαίος του πρωταθλήματος ο Σεμέδο
Καλύτερος νέος ποδοσφαιριστής ο Χαραλάμπους
Κορυφαίος προπονητής της σεζόν ο Μπεν Σιμόν
Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν