Ισοπέδωσε την Μπενφίκα με πεντάρα η Πόρτο

Ιστορική νύχτα για την Πόρτο, ήττα ντροπή για την Μπενφίκα! Οι «δράκοι» δεν λυπήθηκαν τη μεγάλη αντίπαλο, τη διέλυσαν με 5-0 εντός έδρας και έδωσαν μεγάλο πλεονέκτημα τίτλου στη Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Η ομάδα του Σέρτζιο Κονσεϊσάο πήρε προβάδισμα δύο τερμάτων από το ημίχρονο χάρη στον Γκαλένο (20', 44'), με τον Βέντελ να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0 στο 55'.

Ακολούθησε η αποβολή του Οταμέντι στο 61', που επέτρεψε στην Πόρτο να... ξεχειλώσει το σκορ με τους Ακίνο (75') και Ναμάσο (90')!

Κάπως έτσι, οι «αετοί» έμειναν στο -1 και μάλιστα με ματς παραπάνω από τη Σπόρτινγκ, που νωρίτερα είχε επιβληθεί 3-2 (11' Μπραγκάνσα, 29' Γκιόκερες, 53' Πότε – 32' Μπελούμι, 50' Ζε Λουίς) της Φαρένσε εντός έδρας.

Στα άλλα κυριακάτικα ματς, Κάσα Πία-Ζιλ Βισέντε 0-0 και Πορτιμονένσε-Βιζέλα 0-0.

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Κατέκτησε το Nations League με ήρωα Χιμένες το Μεξικό
Έφυγε για τα ημιτελικά η Πορτογαλία και έστειλε τη Δανία πάνω στην Ελλάδα!
Ολυμπιακός: Ο μεταγραφικός αστερίσκος για Κορέα και ο προσανατολισμός του παίκτη (vid)
Προκριματικά Μουντιάλ 2026: Πάρτι με 5άρα στη Μολδαβία η Νορβηγία, με το δεξί Τσεχία και Ουαλία
Τελειώνει από τη Γιουβέντους ο Μότα, προ των πυλών ο Τούντορ
Το νέο συμβόλαιο του Χάαλαντ με τη Σίτι ήταν... δήλωση-«Προφανώς και δεν φοβάμαι τις 115 κατηγορίες»!
Ριμπερί για τη Χρυσή Μπάλα του 2013-«Θα παραμείνει για πάντα μια αδικία, είχα κάνει την τέλεια χρονιά»
Με το δεξί μπήκαν στα προκριματικά του World Cup Αγγλία, Πολωνία, Φινλανδία, Βοσνία και Λετονία
Χάρι Κέιν για τη Xρυσή Μπάλα: «Στην Τότεναμ δεν θα μπορούσα να την κατακτήσω, φέτος μπορώ»
Νεϊμάρ: Αποκάλυψη πως αρνήθηκε πρόταση 100 εκατ. ευρώ της Ρεάλ για χάρη της Μπαρτσελόνα