Συνελήφθη οπαδός της Λάτσιο στη Γερμανία λόγω ναζιστικών χαιρετισμών

Σε ανακοίνωσή της, η αστυνομία του Μονάχου ανέφερε ότι 18χρονος συνελήφθη αργά το βράδυ της Δευτέρας (04/03) αφού έκανε τον ναζιστικό χαιρετισμό σε εστιατόριο της πόλης και του επιβλήθηκε πρόστιμο, πριν αφεθεί τελικά ελεύθερος.

Η ιταλική εφημερίδα «La Repubblica» ανέφερε ότι πολλοί οπαδοί της Λάτσιο τραγούδησαν ένα φασιστικό τραγούδι στη διάσημη μπυραρία Hofbrauhaus του Μονάχου.

Σε βίντεο που έχει γίνει viral στα social media φαίνονται δεκάδες υποστηρικτές των «λατσιάλι» να τελειώνουν το τραγούδι τους φωνάζοντας μαζικά: «Ντούτσε! Ντούτσε!» σε αναφορά στον Ιταλό δικτάτορα Μπενίτο Μουσολίνι, σύμμαχο του Χίτλερ, και στη συνέχεια να χαιρετούν ναζιστικά.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν από τον αγώνα της Λάτσιο με την Μπάγερν Μονάχου για τους «16» του Champions League.

Η Hofbrauhaus είναι μια διάσημη μπυραρία του Μονάχου όπου ο Αδόλφος Χίτλερ ίδρυσε το ναζιστικό κόμμα με μια ομιλία του το 1920.

Πηγή: gazzetta

Δειτε Επισης

Πέδρο Νέτο και Τσέλσι τίμησαν τη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα
Απογοητευμένοι παίκτες της Μπαρτσελόνα για την ανατροπή στην υπόθεση του Νίκο Γουίλιαμς
Σπουδαία κίνηση από τη Λίβερπουλ-Τηρεί κανονικά το συμβόλαιο του Ζότα, στηρίζει την οικογένειά του
LIVE ΕΙΚΟΝΑ: Το τελευταίο αντίο στον Ντιόγκο Ζότα-Τραγική φιγούρα η σύζυγός του
Η Τσέλσι στους «4» του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων, με 2-1 επί της Παλμέιρας
EURO 2025 γυναικών: Πρεμιέρα με νίκες για Γερμανία και Σουηδία
Κατέρρευσαν οι Ρούμπεν Νέβες και Ζοάο Κανσέλο στη σιγή ενός λεπτού για τον Ντιόγκο Ζότα
ΒΙΝΤΕΟ: Ρίγη συγκίνησης στη συναυλία των Οasis , αφιέρωσαν το «Live Forever» στον αδικοχαμένο Ζότα
Οι πέντε ποδοσφαιριστές που ζήτησαν να αποχωρήσουν από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Πρόστιμα σε Μπαρτσελόνα, Τσέλσι και Λιόν λόγω παραβίασης του Financial Fair Play από την UEFA