Κωνσταντίνου για επενδυτή στη Σαλαμίνα-«Δεν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον, σίγουρα όμως μας ενδιαφέρει»

Για τη φετινή πορεία της Νέας Σαλαμίνας αλλά και το ενδεχόμενο να αναλάβει επενδυτής την ομάδα, μίλησε ο πρόεδρος της ομάδας της Αμμοχώστου, Γιώργος Κωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «έχουμε να κάνουμε με ποδόσφαιρο και πλέον το ποδόσφαιρο έχει αλλάξει, τα μπάτζετ αρκετών ομάδων έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Αναγκαστικά πρέπει να έχουμε συγκρίσεις, εντούτοις βλέπουμε την ομάδα μας με ένα χαμηλό μπάτζετ να είναι στις πρώτες οκτώ ομάδες. Με ένα προϋπολογισμό κοντά στο 1,300,000 ευρώ του ποδοσφαιρικού τμήματος νομίζω είναι θετική εικόνα. Σίγουρα μας πλήγωσε ο τρόπος αποκλεισμού από το κύπελλο. Όμως, μιλούμε για ποδόσφαιρο, συνεχίζουμε. Σίγουρα δεν υπάρχουν τα σοβαρά κίνητρα για τη συνέχεια του πρωταθλήματος, αλλά για την ιδέα της ομάδας πρέπει κάθε ματς να το αντιμετωπίζουμε σοβαρά με στόχο τη νίκη».

Για το μπάτζετ της νέας σεζόν πρόσθεσε ότι, «υπάρχει μια Γενική Συνέλευση όπου θα ζητήσουμε την έγκριση του προϋπολογισμού. Θα πάμε περίπου στα ίδια επίπεδα με φέτος με μια πολύ μικρή αύξηση. Δεν σας το κρύβω ότι μας προβληματίζει ότι αρκετές ομάδες έχουν τετραπλάσιο ή πενταπλάσιο μπάτζετ από εμάς, όμως και εμείς έχουμε τα αυτιά μας ανοικτά και τις πόρτες του σωματείου ανοικτές για να μπούμε σε συζήτηση για ανάπτυξη του ποδοσφαιρικού τμήματος, και γιατί όχι να ψάξουμε για επενδυτή. Αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια, γίνονται προσπάθειες για να δούμε αν υπάρχει περιθώριο συνεργασίας με κάποιον».

Σε ερώτηση εάν υπάρχει ενδιαφέρον από κάποιον επενδυτή είπε ότι, «όχι δεν υπάρχει σοβαρό ενδιαφέρον, αλλά σίγουρα μας ενδιαφέρει αν υπάρχει κάτι, γιατί θέλουμε να μεγαλώσουμε την ομάδα και σίγουρα θέλουμε να δώσουμε τη χαρά στον κόσμο. Ο κόσμος διψά για διάκριση και πρέπει να λάβουμε σοβαρά αυτό το μήνυμα. Η Νέα Σαλαμίνα είναι αναγκασμένη να βλέπει μπροστά. Είναι δύσκολο αλλά θέλουμε να δούμε το μέλλον. Πρέπει να είναι σοβαρό το ενδιαφέρον όμως, γιατί έχουμε να κάνουμε με ένα σοβαρό σωματείο και δεν μπορούμε να παίζουμε με την τύχη του. Γιατί όχι να μη δούμε το θέμα επενδυτή».

Δειτε Επισης

Ο Ράγκλαντ στην κορυφαία πεντάδα με βραβείο από τον Πρέλεβιτς
Δεύτερο μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό στο Ρίμινι για τον Μάριο Γεωργίου
Μετά το Μαϊάμι σοβαρεύουν οι επαφές της Mercedes με τον Φερστάπεν
Λευτέρης Πετρούνιας, ο κορυφαίος των κορυφαίων-Το τρομερό ρεκόρ του χθες στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα
Ραντεβού στο ΣΕΦ - Η Μπαρτσελόνα ισοφάρισε σε 1-1 την σειρά, 77-69 τον Ολυμπιακό στη Βαρκελώνη
Λύση συνεργασίας Ανόρθωσης με Thioune-Χάρισε μέρος των δεδουλευμένων του
Ανακοίνωσε εισιτήρια για τους δυο τελευταίους αγώνες η Ανόρθωση-«Αυτά τα sold out… θα είναι μόνο για μας»
Ανακοινώθηκαν οι διαιτητές στα ντέρμπι των πλέι οφ και τα παιχνίδια του δεύτερού ομίλου
Ζητά εκ νέου την παραίτηση του Φοίβου Βάκη από εκπρόσωπος στην ΚΟΠ ο πρόεδρος της Apollon Ladies
Το πρόγραμμα της 13ης και 14ης αγωνιστικής στον δεύτερο όμιλο