«Έχω την αίσθηση ότι θα πάνε όλα καλά την Κυριακή, η πίεση πάντα υπάρχει στον Άρη»

Για το επερχόμενο ντέρμπι της Κυριακής στο στάδιο Άλφαμεγα κόντρα στον ΑΠΟΕΛ, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου του Άρη, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «είναι ένα παιχνίδι που θέλουμε όσο ποτέ άλλοτε τη νίκη. Θέλουμε τη νίκη για να επανέλθουμε στις επιτυχίες. Αντιλαμβάνεστε πόσο σημαντικό είναι αυτό το παιχνίδι. Είναι ο ορισμός των παιχνιδιών των έξι βαθμών. Νομίζω ότι η ομάδα είναι έτοιμη να επανέλθει στις επιτυχίες. Οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι. Έχω την αίσθηση ότι θα πάνε όλα καλά την Κυριακή. Το κλίμα στην ομάδα είναι πάρα πολύ καλό, δεν έχει αλλάξει. Ξέραμε από την αρχή ότι αυτά τα παιχνίδια των πλέι οφ είναι πολύ διαφορετικά. Όλες οι ομάδες είναι εκεί. Όλες είναι μέσα σε στόχους».

Σε ερώτηση εάν υπάρχει πίεση στην ομάδα της Λεμεσού είπε ότι, «πίεση πάντα υπάρχει. Και στο περσινό πρωτάθλημα κυνηγούσαμε μέχρι να φτάσουμε στην 1η θέση. Είναι κάτι το οποίο ζούμε τα τελευταία τρία χρόνια. Αυτή η πίεση είναι ωφέλιμη, είναι κάτι που συνήθισαν οι ποδοσφαιριστές. Δίνει ένα επιπρόσθετο κίνητρο για να είσαι πιο προσεκτικός για να κερδίσεις. Η πίεση πάντα υπάρχει στον Άρη».

Ερωτηθείς για το τι πρέπει να βελτιώσει ο Άρης για να κερδίσει τον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ είπε ότι, «εξαρτάται από τα πόδια μας και μόνο. Η ομάδα σε κάποια παιχνίδια πέταξε στον κάδο κάποια ημίχρονα με τη μέτρια απόδοση της. Ο κ. Σπιλέφσκι δουλεύει πάνω σε αυτό. Θα έλεγα ότι και τα υπόλοιπα παιχνίδια αυτής της φάσης, δεν θυμάμαι κάποιο να πρόσφερε κάποιο θέαμα. Πρωταρχικός στόχος όλων των ομάδων είναι το κέρδος το βαθμολογικό και όχι οι καλές εμφανίσεις. Αν συνοδευτεί και με καλή εμφάνιση, τότε όλα θα είναι πολύ καλά. Εμείς αυτό που επιζητούμε είναι οι τρεις βαθμοί. Αν έρθει και η καλή εμφάνιση αυτό θα χαροποιήσει και τον κόσμο της ομάδας».

Για τα αγωνιστικά ανέφερε πως, «επιστρέφουν οι Μπρόρσον και Μοντνόρ που έλειχαν λόγω τιμωρίας με την ΑΕΚ. Στρούτσκι και Μποάκι ακόμη δεν είναι έτοιμοι. Περιμένουμε τους Μαγιαμπέλα και Κακόριν. Έκαναν κάποιο μέρος της προπόνησης και αύριο θα αποφασίσει ο προπονητής μας αν θα μπουν στην αποστολή. Είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες».

Δειτε Επισης

Πώς βλέπουν τον τελικό κυπέλλου Αναστασίου και Καρσέδο
Έτσι προσεγγίζουν οι αρχηγοί Ομόνοιας και Πάφου τον μεγάλο τελικό Κυπέλλου
Παραμένει στον Απόλλωνα ο Πέδρο Μάρκες
Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ
«Λέγονται και γράφονται πολλά για Κβιλιτάια, αλίμονο να δίναμε για έναν παίκτη 750,000 το χρόνο»
Απαντά στις αντιδράσεις για τα βραβεία ο ΠΑΣΠ-«Δεν είναι ο Σπύρος Νεοφυτίδης που επιλέγει τους κορυφαίους»
Αξιολογεί Ράφα Λόπες για την επιθετική του γραμμή ο ΑΠΟΕΛ
Ανακοίνωσε τον νέο της προπονητή η ΑΕΚ
«Είδα τον Μιλίτσεβιτς να κλαίει και σαν άνθρωπος του έδωσα το χέρι μου, θα το ξανά έκανα 100 φορές»
Διαφωνεί με την κορυφαία ενδεκάδα ο Μπεν-«Πώς γίνεται να μην επελέγησαν Μαρκίνιος, Μπέλετς και Εντονγκαλά;»