Η επίσημη θέση του Άρη για Σπιλέφσκι-«Το πιο εύκολο είναι να διώξεις τον προπονητή»

Πλήρη στήριξη στον Αλεξέι Σπιλέφσκι εξέφρασε ο υπεύθυνος του γραφείου Τύπου των περσινών πρωταθλητών, Κώστας Παπαδόπουλος, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM παρά την ήττα του Άρη με 0-3 από την Ομόνοια.

Για τη βαριά ήττα από την Ομόνοια στο κύπελλο: «Απολογούμαστε στον κόσμο του Άρη. Παρουσιαστήκαμε κατώτεροι των προσδοκιών, γνωρίζουμε ότι τους πικράναμε. Υπάρχει η επόμενη μέρα. Η ομάδα είναι σε άσχημη κατάσταση, αυτό είναι δεδομένο. Αυτοί οι προπονητές και ποδοσφαιριστές που τους χάρισαν τόσες χαρές είναι οι ίδιοι. Δεν γίνεται να ξέχασαν αυτά που ξέρουν. Υπάρχει πρόβλημα, το αναγνωρίζουμε και θα προσπαθήσουμε να το λύσουμε».

Αν μπορεί σύντομα ο Άρης να αλλάξει πρόσωπο: «Είμαι βέβαιος ότι μπορεί. Το πότε θα γίνει δεν μπορώ να το ξέρω, θα φανεί μέσα στο γήπεδο».

Για τα νεύρα που βγάζουν οι ποδοσφαιριστές: «Ήταν μια αψυχολόγητη ενέργεια από τον Καζού. Οι παίκτες νιώθοντας ότι δεν τους βγαίνει το παιχνίδι βγάζουν μια αντίδραση που δεν δικαιολογείται».

Αν τίθεται θέμα Αλεξέι Σπιλέφσκι: «Το πιο εύκολο είναι να διώξεις τον προπονητή. Με κάποια αρνητικά αποτελέσματα στην Κύπρο διώχνεις τον προπονητή, αυτό δεν ισχύει για μας. Ίσχυσε και πέρυσι. Είναι ένας άνθρωπος που μαζί με τους παίκτες μας χάρισε πρωτόγνωρες επιτυχίες. Έχει δείξει δείγματα γραφής. Δεν ακολουθούμε την πεπατημένη. Το ξεκαθαρίζουμε. Δεν υπήρξε και δεν υπάρχει τέτοιο θέμα».

Για τη συνέχεια: «Όπως είναι τα πράγματα, είμαστε με το ένα πόδι εκτός κυπέλλου. Να συγχαρούμε την Ομόνοια, μας κέρδισε δίκαια. Επικεντρωνόμαστε στον αγώνα της Κυριακής με την ΑΕΚ».

Τα αγωνιστικά ενόψει ΑΕΚ: «Εκτός οι Καζού και Στρούσκι, επανέρχεται ο Γιαγκό που εξέτισε την τιμωρία του. Θα δούμε για την κατάσταση των Μαγιαμπέλα και Μουσούντα. Θα γνωρίζουμε περισσότερα την Παρασκευή».

Για την απόδοση του Κοκόριν: «Δεν είναι μόνο ο Κοκόριν. Συμφωνώ ότι δεν έχει σχέση με τον περσινό Κοκόριν. Απουσίαζε για μεγάλα χρονικά διαστήματα λόγω τραυματισμών και η ομάδα τα πήγαινε περίφημα και χωρίς αυτόν. Δεν είναι δίκαιο να πούμε ότι ο Άρης δεν πάει καλά λόγω του Κοκόριν. Σίγουρα στα καλά του κάνει τη διαφορά αλλά δεν μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα είναι στα κάτω της λόγω του Κοκόριν».

Δειτε Επισης

Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Πράξη δεύτερη για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για τα ημιτελικά των πλέι οφ
Σφράγισε την παραμονή της η Καρμιώτισσα, στη δεύτερη κατηγορία η Δόξα
Οριστικά στη Β’ κατηγορία η Δόξα μετά και τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής
Νίκη γοήτρου για τον Οθέλλο κόντρα στην ΑΕΖ
Πλήρες sold out μέσα σε επτά ώρες έκαναν οι ΑΠΟΕΛίστες για τον τελικό του πρωταθλήματος