Με Χατσάνοφ ο Τσιτσιπάς, αν περάσει στα προημιτελικά

Ο Καρέν Χατσάνοφ λύγισε στα δύο σετ τον Ντανίλ Μεντβέντεφ και πέρασε στην οκτάδα του Masters στο Μόντε Κάρλο.

Ο 27χρονος Ρώσος, Νο.17 στον κόσμο, επικράτησε του συμπατριώτη του (Νο.4) με 6-3, 7-5 σε 1 ώρα και 54 λεπτά και περιμένει στα προημιτελικά τον νικητή του μεγάλου αγώνα ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και τον Καρέν Χατσάνοφ.

Ο Μεντβέντεφ, πάντως, ήταν για άλλη μια φορά εκνευρισμένος με τους επόπτες και τον διαιτητή και, μάλιστα, δέχτηκε point penalty στο τελευταίο γκέιμ, όπου ο Χατσάνοφ σέρβιρε για τη νίκη.

Δεν ήταν, βέβαια, έτσι κι αλλιώς η καλύτερή του εμφάνιση και είναι χαρακτηριστικό ότι έκανε οκτώ αβίαστα λάθη, κάποια σε καθοριστικά σημεία του ματς.

Στα προημιτελικά προκρίθηκε και ο εξαιρετικός φέτος Άλεξ Ντε Μινόρ, που απέκλεισε με 6-3, 6-4 τον Άλεξ Πόπιριν και περιμένει Νόβακ Τζόκοβιτς ή Λορέντζο Μουζέτι.

Δειτε Επισης

Σίνερ vs Αλκαράθ: Η «Big Two» εποχή ξεκινά στον τελικό του Roland Garros
Χειρουργείο για τον θηριώδη Ζακ Ίντι στους Γκρίζλις, εκτός για το ξεκίνημα της σεζόν 2025/26
F1 - Όλοι οι βαθμοί του Φερστάπεν στο point system (vid)
Νέα... Βασίλισσα στο Roland Garros η Κόκο Γκοφ με επική ανατροπή επί της Σαμπαλένκα
Ο Αταμάν απάντησε στον Λεπενιώτη: Κανείς δεν μπορεί να αποκαλεί «ζώα» τους οπαδούς του Παναθηναϊκού
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Ο αθλητικός δικαστής αποφασίζει πριν από το Game 4 για Φουρνιέ-Ναν
Σε τελικούς στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ρυθμικής Γυμναστικής Τουκολούκοβα και Αυγουστή
«Τρελάθηκε» ο Μίλερ και η οικογένεια του στο νικητήριο καλάθι του Χαλιμπέρτον
Η Μάλαγα «τσάκισε» τη Μπαρτσελόνα και η Ρεάλ απέκλεισε τη Μπασκόνια του Ρογκαβόπουλου
Ο Τεντόγλου κατέκτησε την 3η θέση στο Diamond League της Ρώμης