Άμεση αποδέσμευση Γκασαμά από την Ανόρθωση με χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής δεδουλευμένων

Οι αναπροσαρμογές ή και διακοπές συμβολαίων που είχε προαναγγείλει η διοίκηση της Ανόρθωσης άρχισαν να τίθενται σε εφαρμογή. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα της Αμμοχώστου, λύθηκε κοινή συναινέσει η συνεργασία με τον Σεκού Γκασαμά.

Ο ποδοσφαιριστής είχε στείλει επιστολή για διεκδίκηση των δεδουλευμένων του και πιθανή προσφυγή στη FIFA. Με τη συμφωνία που υπογράφηκε αποδεσμεύεται άμεσα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής μόνο των δεδουλευμένων του.

Η ανακοίνωση της Ανόρθωσης:

«Η Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Σεκού Γκασάμα.

Ο ποδοσφαιριστής είχε στείλει επιστολή για διεκδίκηση των δεδουλευμένων του και πιθανή προσφυγή στη FIFA. Με τη συμφωνία που υπογράφηκε αποδεσμεύεται άμεσα με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα αποπληρωμής μόνο των δεδουλευμένων του.

Ευχαριστούμε τον ποδοσφαιριστή για το διάστημα της παρουσίας του στην ομάδα μας και την εποικοδομητική του στάση στις επαφές για λύση του συμβολαίου του. Του ευχόμαστε δε καλή συνέχεια στην καριέρα του».

Δειτε Επισης

Ανακοίνωσε εισιτήρια διαρκείας ο ΑΠΟΕΛ με σύνθημα «Νέα αρχή, ίδια Φλόγα»-Όλες οι λεπτομέρειες
Όμορφο σκηνικό στο Δασάκι-Ανέλαβε ρόλο οργανωτή η γιαγιά Φωτεινή (pics)
Την Πέμπτη η κλήρωση της Cyprus League by Stoiximan
Εκτός αποστολής για την προετοιμασία της Ανόρθωσης Παρούτης και Αμποάγκιε-Πρόβλημα με τη βίζα του Αφρικανού
Ξεψαχνίζουν βιογραφικά στον ΑΠΟΕΛ-Καθοριστικό το μπάτζετ για τις μεταγραφές
Πραστίτης: Είμαστε η Ανόρθωση, ερχόμαστε από την Αμμόχωστο και με τέτοιον κόσμο δεν μας λυγίζει κανένα εμπόδιο
Η απάντηση Πελεκάνου στην Ανδρούλα-«Μην ανησυχείτε, σύντομα θα είναι ανακαινισμένο με τεράστια ελληνική σημαία»
Επανήλθε η Ανδρούλα για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Θα ξεκινούσε ανακαίνιση, δεν μας καθόρισαν τον Ιούνιο ποιου έτους»
Κωνσταντίνου: Η παρουσία του κόσμου στην πρώτη μου προπόνηση μου έβαλε 100 κιλά βάρος στην πλάτη»
Έβαλε στο μάτι και τον Σαρφό η ΕΝΥ Ύψωνα