Πέρασε από το Κάντιθ με γκολάρα του Ζοάο Φέλιξ και πάει με... φόρα στο clasico η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα πέρασε νικηφόρα (1-0) από το «Νουέβο Μιραντίγια» της Κάντιθ, για την 31η αγωνιστική της La Liga και επέστρεψε στο -8 από την πρωτοπόρο Ρεάλ Μαδρίτης, μία «στροφή» πριν το clasico.

Η Μπαρτσελόνα, δεδομένης και της ρεβάνς με την Παρί Σεν Ζερμέν για τα προημιτελικά του Champions League παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα της και δέχθηκε πολύ πίεση από την Κάντιθ.

Οι «μπλαουγκράνα», ωστόσο στο 37ο λεπτό βρήκαν το πολυπόθητο γκολ, με τον Ζοάο Φέλιξ να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα με υπέροχο ψαλιδάκι, «γράφοντας» το 0-1 υπέρ των Καταλανών.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και μάλιστα στο 54’ ο Χουάνμι έκανε το 1-1, ωστόσο το γκολ ακυρώθηκε για οφσάιντ, μετά από υπόδειξη του βοηθού και έλεγχο της φάσης από τον VAR.

Στα τελευταία λεπτά το ματς, εξελίχθηκε σε... ροντέο με την μπάλα να πηγαίνει πάνω-κάτω, όμως παρά τις προσπάθειες των γηπεδούχων, το 0-1 δεν άλλαξε με την Μπαρτσελόνα να φεύγει αλώβητη από το Κάντιθ.

Πλέον, η Μπαρτσελόνα συνεχίζει με την ψυχολογία στα ύψη, όντας στην 2η θέση και στο -8 από την πρώτη Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ από την άλλη η Κάντιθ συνεχίζει στη ζώνη του υποβιβασμού.

Δειτε Επισης

Χωρίς οπαδούς η Μπαρτσελόνα στο εκτός έδρας ματς του Champions League με Ερυθρό Αστέρα
Χαμός στην Αφρική με ποδοσφαιριστή ο οποίος ισχυρίζεται ότι είναι 26 χρονών, αλλά ούτε... ο καθρέφτης του δεν τον πιστεύει
Πυροβόλησαν παλαίμαχο της Φενέρ μετά από εκπομπή για την πρεμιέρα της τουρκικής ομάδας στο Europa League
Europa League: Ισόπαλοι Ρόμα-Μπιλμπάο, ευρείες νίκες για Άγιαξ, Τότεναμ, Στεάουα
Στον αέρα του Μουντιάλ Συλλόγων 2028
Ανερχόμενο αστέρι της Ρεάλ Μαδρίτης ο γιος του Μαρσέλο, Έντσο Άλβες
Η βαθμολογία και το πρόγραμμα της Europa League μετά την πρεμιέρα
Ο 16χρονος Πόρτερ έγραψε ιστορία με την φανέλα της Άρσεναλ
«Πρέπει να κοιταχτώ στον καθρέφτη και να κάνω την αυτοκριτική μου»
O Κιλιάν Εμπαπέ έγινε επίσημα ιδιοκτήτης της Καέν