Πώς απαντά το ΓΣΠ για το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29Μ και για οφειλόμενα ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας

Το ενδιαφέρον της Ομόνοιας 29Μ να παίζει στο ΓΣΠ τη νέα σεζόν, σχολίασε ο γενικός διευθυντής του ΓΣΠ, Φοίβος Κωνσταντινίδης, σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM.

«Συζητήσεις δεν έγιναν μαζί μας. Κρούση έγινε προς την πλευρά μας. Δεν ήταν αρνητική η απάντηση μας, είπαμε να τελειώσει το πρωτάθλημα τους και από εκεί και πέρα να δούμε ποιες ομάδες θα παίξουν εδώ, αν αυτές θα παίζουν Ευρώπη κτλ. Υπάρχουν κάποια θέματα που πρέπει να δούμε. Θα το δούμε εσωτερικά».

«Υπάρχουν διάφορα δεδομένα. Καταρχήν αντιλαμβάνεστε ότι η πρώτη κατηγορία είναι άλλο πράγμα. Υπάρχουν συγκεκριμένοι κανονισμοί διεξαγωγής, ειδικά σε αυτό το γήπεδο. Το άλλο είναι η καταβολή των ποσών που πρέπει να πληρώνονται, που είναι πιο ψηλά από της δεύτερης κατηγορίας. Τρίτο έχουμε κάποια θέματα με τη μη καταβολή χρήματων, αποφασίσαμε πως δεν θα συνεχιστεί αυτό. Όλα αυτά θα συνυπολογιστούν, δεν είναι απλή απόφαση».

Για τα ποσά: «Τα ποσά είναι τα ίδια. Με τον Ολυμπιακό κάναμε ένα άλλο διακανονισμό. Εξαρτάται. Αρνητικοί δεν είμαστε, όμως υπάρχουν διάφοροι παράγοντες που πρέπει να λάβουμε υπόψη».

Αν υπάρχει το ενδεχόμενο τα μητρώο των οπαδών να περάσουν στις ομάδες: «Δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοια σκέψη, αλλά και να γίνει αυτή η αλλαγή μπορεί να τηρείται από τα σωματεία το μητρώο αλλά το κεντρικό μητρώο θα είναι στον ΚΟΑ».

Αν υπάρχουν άλλα θέματα που απασχολούν εκτός από το οικονομικό: «Όχι δεν νομίζω να υπάρχει κάτι άλλο. Είναι η προπληρωμή του οικονομικού, οι κανονισμοί που πρέπει να σέβονται. Είναι ποδόσφαιρο, αλλά να μην υπερβαίνουμε τα όρια».

Για τα οφειλόμενα ΑΠΟΕΛ και Ομόνοιας στο ΓΣΠ: «Γίνονται προσπάθειες για να μπορέσουν να συνεχίσουν. Είναι τα ποσά που οφείλουν και που θα λειτουργηθούν. Απασχολεί και τις δυο ομάδες, είναι γνωστό ότι τα οφειλόμενα του ΑΠΟΕΛ είναι πολύ περισσότερα».

Αν έγινε διακανονισμός με ΑΠΟΕΛ: «Δεν έγινε διακανονισμός. Έχει αρκετό καιρό να πληρώσει ο ΑΠΟΕΛ. Είναι θέμα του Δ.Σ. αλλά πρέπει να γίνει διακανονισμός. Υπάρχει καλή θέληση για να βρεθεί μια λύση».

Για τα έργα συντήρησης του ΓΣΠ: «Είχαμε αποταθεί στον ΚΟΑ. Δεν πήραμε ποτέ χρήματα απ’ αυτά που ζητάμε. Η δικαιολογία είναι πως εμείς βαστούμε. Περιμένουμε την έγκριση των αιτημάτων μας. Το πιο σοβαρό μας θέμα είναι ο φωτισμός, είναι απαίτηση της UEFA να φτάσουμε σε ένα σημείο. Υπάρχει κίνδυνος να πάμε κατηγορία 3 αν δεν γίνουν αυτά πρέπει στον φωτισμό. Πρέπει να ξέρουμε τι θα γίνει, για να επικοινωνήσουμε με την UEFA».

Για το ότι ΑΠΟΕΛ και Ομόνοια ετοιμάζονται να κάνουν δικό τους γήπεδο: «Θα μας επηρεάσει όταν φύγουν, αλλά θα δούμε. Τρόποι υπάρχουν».

Για τον τελικό κυπέλλου: «Έχουμε μια συμφωνία με τον Δήμο Στροβόλου, η αντιπαροχή είναι ο καθαρισμός των έξω χώρων από τον Δήμο. Ξεκίνησε ήδη ο καθαρισμός με βάση τη συμφωνία».

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του