Η Τσέλσι διέλυσε την Έβερτον με show του Πάλμερ

Πραγματοποιώντας ίσως την καλύτερη εφετινή της εμφάνιση η Τσέλσι διέλυσε με 6-0 την Έβερτον στο «Στάμφορντ Μπριτζ», στο παιχνίδι με το οποίο έπεσε η αυλαία της 33ης αγωνιστικής της Premier League.

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο είχε σε απίστευτη βραδιά τον Κόουλ Πάλμερ. Ο 21χρονος επιθετικός σε διάστημα 17 λεπτών πέτυχε χατ τρικ, ενώ στο 64′ από την άσπρη βούλα υπέγραψε την μαγική του εμφάνιση με καρέ τερμάτων.

Επί της ουσίας ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του ξεσπάσματος των «μπλε» απέναντι στους «εφοπλιστές» που «καίγονταν» για βαθμό ή βαθμούς στη μάχη που δίνουν για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Ο Πάλμερ είχε σκοράρει και πάλι τρία γκολ στο αμέσως προηγούμενο εντός έδρας ματς της Τσέλσι επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, στο θρίλερ του 4-3 με τον νεαρό άσο να φέρνει τα πάνω κάτω με δύο γκολ στις καθυστερήσεις των καθυστερήσεων και να χαρίζει στην ομάδα του μία απίστευτη νίκη με 4-3.

Το ημίχρονο βρήκε τους γηπεδούχους να προηγούνται 4-0 με το γκολ του Τζάκσον, γεγονός που έδωσε διαδικαστικό χαρακτήρα στο δεύτερο 45λεπτο, στο οποίο και πάλι ο Πάλμερ σκόραρε ξανά, ενώ το «κερασάκι στην τούρτα» έβαλε ο Γκίλχριστ στο 90′.

Πηγή: ertsport

Δειτε Επισης

Με Βάρντι η Λέστερ και στην Premier League
Πιθανή η επιστροφή του Τεν Χαγκ στον Άγιαξ, αν φύγει από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Μετά τη Χαλ, ο Ατζούν Ιλιτζαλί επενδύει και στη Μάριμπορ!
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Συμφωνία για ανώτατο όριο δαπανών στην Premier League
Μπάγερν Μονάχου-Ρεάλ Μαδρίτης: Πράξη πρώτη στον ημιτελικό των… τροπαίων
Οι ένδεκα ομάδες που έχουν ήδη προκριθεί στο Champions League της νέας σεζόν
Στο κόλπο για Γκρίνγουντ η Γιουβέντους
Επιστροφή στις νίκες για τη Τζένοα με τριάρα στην Κάλιαρι
Το μήνυμα του Αλ Κελαϊφί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από την Παρί