«Όταν ο Κακόριν πέρασε από τον Πίριτς είχε κάποια επαφή, θα μπορούσε να υπήρχε παράβαση για πέναλτι»

Για την επόμενη ημέρα στον Άρη, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «η ομάδα έβγαλε πάθος και ένταση για να πάρουν τη νίκη, όμως το αποτέλεσμα μας στεναχώρει. Νομίζω ότι το μόνο θετικό ήταν η εικόνα και η παρουσία της ομάδας και ο χαρακτήρας που έδειξαν όλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν. Σίγουρα είναι ένα αποτέλεσμα που δεν θέλαμε, θέλαμε τη νίκη, θα μπορούσαμε να κερδίσουμε. Πλέον βλέπουμε το παιχνίδι κυπέλλου με την Ομόνοια».

Για την τεράστια χαμένη ευκαιρία του Κακόριν είπε πως, «στο ποδόσφαιρο και οι πιο μεγάλοι παίκτες χάνουν ευκαιρίες μεγάλες. Στη φάση εκείνη νομίζω ότι ο Κακόριν όταν πέρασε από τον Πίριτς, είχε κάποια επαφή εκεί, έχασε τον βηματισμό του και θα μπορούσε να υπήρχε και παράβαση για πέναλτι. Βρήκε το δοκάρι ο Κακόριν, δεν σημαίνει κάτι αυτό. Το ότι δεν είναι περσινός Κακόριν, αυτό είναι γεγονός. Δεν ήταν η χρονιά του φέτος, είχε και περιόδους τραυματισμούς. Δεν έκανε την περσινή χρονιά, δεν βοήθησε όσο περιμέναμε, όμως θα μπορούσε να χάσει και πέρυσι τέτοια ευκαιρία. Δεν έχει σημασία η συνολική του παρουσία, στο τι έχασε χθες. Ήταν μια φάση που θα μπορούσε να εξεταστεί και από το VAR για πέναλτι, όμως δεν στεκόμαστε εκεί. Ευκαιρίες χάνονται από όλους. Η εικόνα της ομάδας είναι αυτή που μας χαροποιεί και θα τη χρειαστούμε και στα επόμενα παιχνίδια., Μας δίνει την ελπίδες ότι θα μπορέσουμε να επανέλθουμε, τουλάχιστον να πάρουμε ευρωπαϊκό εισιτήριο».

Για τον επαναληπτικό με την Ομόνοια είπε ότι, «θα προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε τις πολύ λίγες πιθανότητες που έχουμε για την πρόκριση. Το 3-0 είναι ένα τεράστιο σκορ, όταν το δέχεσαι μέσα στην έδρα σου. Θέλουμε και να προσπαθήσουμε να κυνηγήσουμε τις οποιεσδήποτε λεπίδες για πρόκριση. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο, δεν είναι κάτι εύκολο, όμως στην ιστορία του ποδοσφαίρου, είδαμε επικές ανατροπές. Θα προσπαθήσουμε όσο μπορούμε να διαχειριστούμε αυτό το παιχνίδι, για να έχουμε ελπίδες, για να δούμε πιο μπροστά. Θα απουσιάζουν οι Στρούτσκι λόγω τραυματισμού και ο Καζού που είδε την κόκκινη κάρτα».

Δειτε Επισης

Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Σφράγισε την παραμονή της η Καρμιώτισσα, στη δεύτερη κατηγορία η Δόξα