Βγαίνει το ζευγάρι του τελικού κυπέλλου

Το ζευγάρι του τελικού του Κυπέλλου Coca-Cola γίνεται σήμερα γνωστό με τη διεξαγωγή των δύο επαναληπτικών ημιτελικών αγώνων.

Ομόνοια, Άρης, Απόλλων και Πάφος διεκδικούν απόψε στους δύο αγώνες τα δύο εισιτήρια για το μεγάλο ραντεβού του τελικού.

Η Ομόνοια υποδέχεται τον Άρη στις 19:00 στο ΓΣΠ στον επαναληπτικό του 0-3 του πρώτου αγώνα στο Στάδιο Αλφαμέγα και είναι το φαβορί για πρόκριση στον τελικό.

Η ομάδα της Λευκωσίας βρίσκεται πολύ κοντά στον μεγάλο στόχο, καθώς στο πρώτο παιχνίδι στη Λεμεσό κέρδισε με 3-0 τη λεμεσιανή ομάδα.

Από την άλλη ο Άρης, ο οποίος πλέον έμεινε εκτός της κούρσας του πρωταθλήματος, θα τα δώσει απόψε όλα για όλα για να ανατρέψει τα εις βάρος του δεδομένα.

Στον άλλο ημιτελικό, ο Απόλλωνας υποδέχεται στις 20:00 στο στάδιο Αλφαμέγα την Πάφο, με στόχο την ανατροπή. Στο πρώτο μας η ομάδα της Πάφου επικρατήσει με 2-1 και με το σκορ αυτό διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό.

Ο Απόλλωνας σε ένα γεμάτο γήπεδο, θα δώσει τη δική του μάχη, σε μια προσπάθεια να ανατρέψει το εις βάρος του σκορ και να βρεθεί στον τελικό.

Δειτε Επισης

Επιστρέφει ο Νεόφυτος Λάρκου-Έκλεισε η συμφωνία με τη Νέα Σαλαμίνα
Υποψήφιος για την προεδρία της ΚΟΠ ο πρώην διαιτητής, Χάρης Γλυκύς
Δημοσθένους: Θα είμαι αντίπαλος του Λοϊζίδη αν δεν έχει άλλο υποψήφιο, αν μείνει δεν θα αλλάξει κάτι
Την Παρασκευή το δεύτερο φιλικό της Εθνικής Ελπίδων στην Αρμενία
Παπασταύρου για Κούμα-«Δεν είπε γιατί αποχωρεί, έχω κάποια άτομα υπόψιν μου που είναι ηθικοί»
Παπασταύρου: Κάποιοι από την ΚΟΠ μας είπαν να μην πληρώνουμε, γιατί δεν θα πληρώσει κανένας
Η τοποθέτηση του Παπασταύρου για τον Μπεργκ-«Η πρώτη επαφή ήταν μετά τον ημιτελικό με την ΑΕΚ»
Σενάρια για επιστροφή του Ελ Αραμπί στην Ελλάδα
Νεοφυτίδης: Παρακολουθούμε τις εξελίξεις στην ΚΟΠ, περιμένουμε και τον Εισαγγελέα για την υπόθεση Κούμα
Νέο πρόεδρο της ΚΟΠ κοινής αποδοχής από όλα τα σωματεία θέλει η ΑΕΛ