Φανούριος: Για να είναι ικανοποιημένος ο κόσμος, θα πρέπει να κατακτήσουμε το τρόπαιο

Για το μεγάλο παιχνίδι κόντρα στην Πάφο, για τα ημιτελικά του κυπέλλου, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Λεμεσού, Φανούριος Κωνσταντίνου.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM ανέφερε ότι, «είναι μεγάλο παιχνίδι χωρίς επιστροφή, μονής επιλογής εκεί θα δείξει εάν μπορεί ο Απόλλωνας να φτάσει στο ζητούμενο σε μια προβληματική σεζόν. Σε ένα κολαστήριο με πολλές χιλιάδες κόσμο να αποδείξουμε ένα μπορούμε να κάνουμε το παραπάνω βήμα. Προετοιμαστήκαμε και αγωνιστικά και ψυχολογικά, αλλά όλα είναι θεωρητικά οι παίκτες από το πρώτο σφύριγμα πρέπει να δείξουν τα δόντια τους, να αντλήσουν δύναμη από τον κόσμο. Θα είναι η πιο εντυπωσιακή ατμόσφαιρα από πλευράς Απόλλωνα την τελευταία δεκαετία και ελπίζουμε να σπρώξουν προς την πολυπόθητη πρόκριση. Ζουν και αναπνέουν όλοι για τον αγώνα. Ευελπιστούμε να μας δώσουν την ώθηση και να την αξιοποιήσουν οι ποδοσφαιριστές».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι, «υπάρχει πίστη, ψυχικό πνεύμα, ζουν στην πόλη πήραν τον παλμό. Ακόμη κι όταν κατακτήσαμε το πρωτάθλημα δεν ήταν τέτοιος ο παλμός προηγουμένως. Είναι μια επιπλέον δύναμη για τους παίκτες της ομάδας μας και τεράστιο εμπόδιο για την αντίπαλο ομάδα που θα ταξιδέψει χωρίς οπαδούς. Εμείς θα δώσουμε όλα μέχρι τελικής πτώσης. Ένα παιχνίδι που περιμέναμε εδώ και αρκετό καιρό, θέλαμε η πρόκριση να κριθεί στη Λεμεσό. Ακόμη κι αν τα καταφέρουμε δεν σημαίνει κάτι για τον Απόλλωνα. Για να είναι ικανοποιημένος ο κόσμος θα πρέπει να κατακτήσουμε το τρόπαιο. Τρία απλά πράγματα χρειάζονται. Πάθος, συγκέντρωση και αξιοποίηση λαθών του αντιπάλου».

Δειτε Επισης

Νέες σειρήνες για Πίττα-«Η ΑΕΚ ενδιαφέρεται και θα τον τσεκάρει σε αγώνα της ΑΪΚ»
Αναμένει το πράσινο φως από τον Αρχηγό για τη Βόρεια κερκίδα ο ΑΠΟΕΛ-Η ανακοίνωση των γαλαζοκιτρίνων
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές