BINTEO: Με σβηστές μηχανές πήρε την πρόκριση στο τελικό η Ομόνοια και πάει να γράψει ιστορία

Ισόπαλη 0-0 αναδείχθηκε με τον Άρη η Ομόνοια, η οποία με ασπίδα το 3-0 του πρώτου αγώνα, πήρε την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου.

Σε ένα παιχνίδι που δεν διεκδικεί δάφνες ποιότητας, οι πράσινοι υπερασπίστηκαν το σκορ του πρώτου αγώνα και πήραν με ευκολία την πρόκριση.

Σημειώνεται ότι η Ομόνοια προκρίνεται σε τελικό κυπέλλου για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Ομόνοια: Ουζόχο, Κουλιμπαλί, Σιπριάνο, Σεμέδο, Κακουλλής, Αλιούμ, Μπασιρού, Παναγιώτου, Κούσουλος, Μίλετιτς, Χαραλάμπους.

Στον πάγκο οι: Παπαστυλιανού, Κελεπέσιης, Ψάλτης, Μάθιους, Στεπίνσκι, Μπάκιτς, Λέζιακς, Σίμιτς, Χαμάς, Ανδρέου, Οζλέρ, Παντελή. 

Άρης: Βανά, Μπένγκτσον, Μπράουν, Κακόριν, Γκομίς, Μάτισικ, Μαγιαμπέλα, Γιαγκό, Νίκολιτς, Μπρόρσον, Ουρόσεβιτς.

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Ζάντρο, Μουσούντα, Μποακί, Σπόλιαριτς, Δημητρίου, Αμπουμπακάρ, Σανέ, Σζόκε, Μοντνόρ, Σεμέδο.

Διαιτητής: Fahndrich Lukas Thomas
Α' Βοηθός Διαιτητής: Τζιωρτζής Όμηρος
Β' Βοηθός Διαιτητής: Κωμοδρόμος Ηρακλής
4ος Διαιτητής: Χατζηγεωργίου Παναγιώτης
VAR: Tschudi Leonce Lionel
AVAR: Τεχράνυ Ανδρέας
Παρατηρητής: Καραγιώργη Σοφία

Δειτε Επισης

Πρόεδρος της ΚΟΠ ο Χάρης Λοϊζίδης-Έληξε η προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων
Ομόνοια: Δωρεάν διαρκείας στους παίκτες της ακαδημίας
Η ΑΕΛ ανακοίνωσε την καταρχήν συμφωνία με τον Ivan Milosavljević
Με τα χρώματα της Ράκοφ ο Στρούσκι
O Απόλλωνας ανακοίνωσε την απόκτηση του Ισπανού επιθετικού Σέρχιο Καστέλ
Η επίσημη ανακοίνωση για τη μεταγραφή Σταφυλίδη στον ΑΠΟΕΛ-Υπέγραψε διετές συμβόλαιο
Ανακοινώθηκε από τον Ολυμπιακό Λευκωσίας ο Bajrović
Απέσυρε ενδιαφέρον από την κούρσα για την προεδρία της ΚΟΠ ο Σαββίδης-«Το σύστημα επέλεξε ξανά τον εαυτό του»
«Να σεβόμαστε τον Πρόδρομο, ο ΑΠΟΕΛ χρειάζεται διοικητική αλλαγή»
Ανακοίνωσε τον Λέον Μπαλόγκουν ο Άρης