Το respect του Σπιλέφσκι στους Ομονοιάτες-«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για την Ομόνοια μετά τον αποκλεισμό της ομάδας του, ο προπονητής του Άρη, Αλεξέι Σπιλέφσκι.

«Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου. Αν το είχαμε και εμείς θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα», ανέφερε ο προπονητής της Ελαφράς Ταξιαρχίας.

«Συγχαρητήρια στην Ομόνοια. Δεν χάσαμε σήμερα την πρόκριση, αλλά από το πρώτο ματς στη Λεμεσό. Κάναμε ένα ηλίθιο πρώτο μέρος στην έδρα μας και το πληρώσαμε. Έχουμε μόλις ένα γκολ στα τελευταία παιχνίδια. Φτιάχνουμε τις προϋποθέσεις, αλλά μας λείπει κάτι στην τελική προσπάθεια. Χωρίς να είναι δικαιολογία, δώσαμε πολλούς αγώνες. Ανεβάσαμε τις προσδοκίες με όσα έχουμε πετύχει, αλλά σήμερα παίζαμε απέναντι σε μία ομάδα με πολύ καλό κόσμο. Όποτε φώναζε ο κόσμος της Ομόνοιας σηκωνόταν η τρίχα μου. Αν το είχαμε και εμείς θα ήταν διαφορετικά τα πράγματα. Στα τρία τελευταία ματς θα τα δώσουμε όλα. Έχουμε παίκτες-κλειδιά που απουσιάζουν αλλά δεν θα τα παρατήσουμε και θα παλέψουμε για να κλείσουμε όσο καλύτερα μπορούμε τη σεζόν και δεν είναι δικαιολογία».

Για το τι πρέπει ν’ αλλάξει ενόψει ΑΠΟΕΛ: «Ν’ αλλάξει ο προπονητής (σ.σ.: γέλια). Δεν είναι εύκολο ν’ αλλάξεις πολλά τώρα, αν μπορούσα να κάνω κάτι θα το έκανα. Έχουμε πολλούς νεαρούς παίκτες, είμαστε ανταγωνιστικοί και είμαι χαρούμενος που τους έχω. Η απειρία τους όμως είναι κάτι που λαμβάνεται υπ’ όψιν. Μποάκι, Στρούσκι ακόμη και ο Μπαμπίκα που έφυγε, τα ματς της Ευρώπης, οι εντάσεις των ματς μας, όλα αυτά επηρεάζουν. Δεν είναι καταστροφή για μας, χρειαζόμαστε νέο αίμα για τη νέα σεζόν. Δεν τα παρατάμε ποτέ, το είδατε και σήμερα».

Δειτε Επισης

Επιστολή ΑΠΟΕΛ σε Αρχηγό για παραχώρηση της Βόρειας σε οικογένειες με παιδιά και συνταξιούχους
Σάρωσε τα βραβεία του ΠΑΣΠ ο Μιχάλης Χαραλάμπους-Τα αστέρια που έλαμψαν
Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Σφράγισε την παραμονή της η Καρμιώτισσα, στη δεύτερη κατηγορία η Δόξα