Δημητρίου για Μπεν Σιμόν-«Δεν ζούμε σε καμιά παραδεισένια χώρα, αν χάσεις υπάρχει κριτική»

«Είμαστε αναγκασμένοι να σηκώσουμε κεφάλι», είναι το μήνυμα του εκπροσώπου Τύπου της ΑΕΚ, Κυριάκου Δημητρίου, μετά την ήττα στο ντέρμπι με τον ΑΠΟΕΛ.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε ότι, «είναι όλα τα συναισθήματα στο ποδόσφαιρο, μια σκληρή ήττα με τον τρόπο που ήρθε. Αλλά είμαστε αναγκασμένοι να σηκώσουμε κεφάλι, όσο απογοητευμένοι και να είμαστε. Μένουν πέντε παιχνίδια, την Κυριακή δεν προδίκαζε πριν το 75ο λεπτό ότι μπορούσαμε να χάσουμε το ματς. Δεν ήμασταν εμείς κυνικοί και αποτελεσματικοί, ήταν ο αντίπαλος γι' αυτό και πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Παράλληλα πρόσθεσε ότι, «είχαμε κάνει μια αντεπίθεση, είμαστε στην 2η θέση και αναγκασμένοι να κερδίσουμε την Πάφο για γιατρικό και τους τρεις βαθμούς. Θέλουμε βαθμούς μέχρι το τέλος. Πρέπει να κάνουμε αυτό που πρέπει και να πάρουμε νίκες. Βρισκόμαστε ουσιαστικά εκεί που ήμασταν πριν λίγες εβδομάδες όσον αφορά το πρωτάθλημα. Όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα, δεν θα τέλειωνε κάτι. Το ΑΠΟΕΛ έχει το προβάδισμα και τις πιθανότητες, αλλά δεν έχει τελειώσει κάτι. Κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, όλα τα λεφτά πλέον είναι το παιχνίδι με την Πάφο».

Για τη χαμένη ευκαιρία του Τόνγκια ανέφερε πως, «θα μπορούσε να κάνει καλύτερη επιλογή το συνειδητοποίησε και ο ίδιος. Όμως αλίμονο να κατηγορήσουμε έναν από τους πρωταγωνιστές φέτος που μας κουβαλά. Ήρθε η ανατροπή μέσα από δύσκολες φάσεις, μπορούσαμε να σκοράρουμε και να ισοφαρίσουμε. Ο χρόνος όμως δεν γυρίζει πίσω, πρέπει εμείς να πάμε το Σάββατο και να πάρουμε τη νίκη, έστω και στις λεπτομέρειες εκεί που χάσαμε εμείς».

Για την κριτική στον Μπεν Σιμόν ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ είπε πως, «δεν ζούμε σε καμιά παραδεισένια χώρα, όπου μετά το τέλος του αγώνα θα κοιτάξουμε την επόμενη μέρα. Αν κερδίσεις αποθεώνεσαι, αν χάσεις υπάρχει κριτική. Ας μην ξεχνάμε που ήμασταν πριν έρθει ο Μπεν Σιμόν. Εμείς πρέπει να αποδείξουμε ότι ήταν μια κακή μέρα το προηγούμενο παιχνίδι και να πάρουμε τη νίκη».

Για τον κόσμο και το επερχόμενο παιχνίδι με την Πάφο ανέφερε ότι, «το ευχαριστώ είναι το λιγότερο για τον κόσμο, σε ένα καθοριστικό παιχνίδι γεμίσαμε το ΑΕΚ Αρένα. Δυστυχώς χωρίς να δώσουμε χαρά στον κόσμο, αλλά υπήρχε μερίδα που έμεινε και τραγούδησε με τους παίχτες στέλνοντας τους το μήνυμα για τη συνέχεια. Η προετοιμασία ξεκινά από αύριο, δεν ξέρω αν προκύπτει κάτι θα το δούμε αύριο. Συμπλήρωσε κάρτες ο Σολ, θα αγωνιστεί με την Πάφο και θα χάσει το μεθεπόμενο ντέρμπι με τον Άρη»

Δειτε Επισης

Καρσέδο: Είμαι περήφανος για την ομάδα, πανευτυχής για αυτό που καταφέραμε
BINTEO: Η στιγμή που οι παίκτες της Πάφου σηκώνουν το τρόπαιο στον ουρανό
Το μήνυμα Ντουμπόφ μετά την κατάκτηση του κυπέλλου-«Είναι μόνο η αρχή, ονειρευόμαστε και πρωτάθλημα»
Τρελά πανηγύρια από τους ποδοσφαιριστές της Πάφου-Σήκωσαν ψηλά τους Ντούμποφ και Καρσέδο (pics)
Το σχόλιο Χριστοδουλίδη μετά την κατάκτηση του Κυπέλλου από την Πάφο-Ποιους ξεχώρισε
Πήρε φόρα από τη... σήραγγα η Πάφος, διέλυσε με τριάρα την Ομόνοια και κατέκτησε το πρώτο της Κύπελλο
BINTEO: Έριξαν φωτοβολίδες στο γήπεδο και έκαψαν τα δίχτυα οι οπαδοί της Ομόνοιας
BINTEO: Φοβερή Πάφος, έστησε πάρτι στο ΓΣΠ με τρία γκολ και πάει για ιστορική κατάκτηση Κυπέλλου
BINTEO: Το πέναλτι που κέρδισε η Πάφος μέσω VAR και το γκολ που έφερε την έκρηξη
ΒΙΝΤΕΟ: To εντυπωσιακό κορεό της Ομόνοιας με τα τρόπαια της ομάδας τους