Διαψεύδει τις αναταραχές με τους διαιτητές η ΚΟΠ-Προτίθεται να ανανεώσει το συμβόλαιο με Μεσσίνα

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου διαψεύδει σημερινό δημοσίευμα για δήθεν αναταραχή στους κόλπους των διαιτητών  και αποστολή τελεσιγράφου, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα,  στον Πρόεδρο της ΚΟΠ Γιώργο Κούμα σε σχέση με τη συνεργασία της Ομοσπονδίας με τον Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας Ντομένικο Μεσσίνα.

Η ΚΟΠ αξιολογεί ως θετικό το έργο που επιτελεί ο κ. Μεσσίνα και προτίθεται στο αμέσως επόμενο διάστημα να συζητήσει μαζί του την ανανέωση του συμβολαίου του και για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο.

Ταυτόχρονα,  η ΚΟΠ απευθύνει έκκληση προς πάσα κατεύθυνση για διαφύλαξη της ομαλής διεξαγωγής ενος άκρως ανταγωνιστικού πρωταθλήματος τόσο στην πρώτη όσο και στις υπόλοιπες κατηγορίες.

Δειτε Επισης

Συνεχίζεται η προετοιμασία της Εθνικής Futsal για τον αγώνα με την Ουκρανία
Με στόχο το νικηφόρο αποτέλεσμα βρίσκεται στην Ανδόρα η Εθνική ομάδα Γυναικών
«Είναι ανεπιθύμητο αποτέλεσμα, θέλαμε τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ... Ο Απόλλων δεν αποτελεί εύκολη λεία»
Παραμένει στην Ομόνοια ο Σενού Κουλιμπαλί
Απεβίωσε σε ηλικία 37 ετών ο πρώην τερματοφύλακας της Ομόνοιας και της Νέας Σαλαμίνας, Κόριν Μπρουκς
Νίκη με 0-2 για Νέα Σαλαμίνα επί Ομόνοιας Αραδίππου στον Β’ Όμιλο Cyprus League
Διαψεύδει τα περί παραίτησης Χριστοφόρου ο ΑΠΟΕΛ-Δημοσίευσε γραπτή δήλωσή του
Τροχαίο για την προπονήτρια του Παναθηναϊκού, χτύπησε οδηγό μοτοσυκλέτας
Από τη Μπαρτσελόνα σε κατάστημα αθλητικών ειδών-Η νέα δουλειά του Ζερεμί Ματιέ
Πέθανε κατά τη διάρκεια ενός πάρτυ ο Κολομβιανός πρώην ποδοσφαιριστής, Χόρχε Μπολάνιο