Απίστευτο αυτοτρολάρισμα Γκουαρδιόλα-«Θέλω τις κάμερες για τον εγωισμό μου, είμαι ο πιο διάσημος στην ομάδα»

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ένας από τους κορυφαίους, αν όχι ο κορυφαίος, προπονητές στον κόσμο, ωστόσο είναι και ένας από τους πλέον συμπαθείς, αφού βρίσκει πάντοτε τον τρόπο να περάσει το μήνυμά του χωρίς να γίνεται προσβλητικός.

Ερωτηθείς από δημοσιογράφο για τους λόγους που τον οδηγούν να «κατσαδιάζει» τους παίκτες της Σίτι μπροστά στις κάμερες, σαν να το κάνει δηλαδή επιτηδευμένα, ο Καταλανός τεχνικός απάντησε με αρκετή δόση (αυτο)σαρκασμού και χιούμορ.

«Εγώ είμαι ο πιο διάσημος στην ομάδα. Χρειάζομαι τις κάμερες για τον εγωισμό μου, για να πάω να κοιμηθώ με απίστευτη ικανοποίηση, οπότε αυτός είναι ο λόγος. Πάντα προσπαθώ να ασκήσω κριτική στους παίκτες με αυτόν τον τρόπο, και να τους δείχνω πόσο κακοί είναι.

Ειδικά όταν ο Χάαλαντ σκοράρει τρία γκολ, τα συγχαρητήρια πρέπει να τα λαμβάνω εγώ, όχι αυτός, γι' αυτό χρησιμοποιώ τις κάμερες. Επομένως η συμβουλή μου είναι, μη μας βγάζετε βίντεο, δεν θα είναι πρόβλημα», είπε αναλυτικά ο Γκουαρδιόλα όντας φανερά ευδιάθετος.

Δειτε Επισης

Η Κρουζ Αζούλ απέρριψε πρόταση της Σάρλοτ για τον Γιακουμάκη
Η συγκινητική κίνηση της Λίβερπουλ στη μνήμη του Ντιόγκο Ζότα
Δεν εγκαταλείπει για Ντίας η Μπάγερν-Συνεχίζει τις επαφές με τον ίδιο και τη Λίβερπουλ
Δεν κρατιέται για Άρσεναλ ο Γκιόκερες-Πούλησε ήδη το σπίτι του στη Λισαβόνα
H Σαουδική Αραβία ετοιμάζει εξωφρενική πρόταση για τον Βινίσιους
Η Νάπολι ανακοίνωσε τη μεταγραφή του Νόα Λανγκ
Η Μπαρτσελόνα θα διαφημίζει τη ΛΔ του Κονγκό για 44 εκατ. ευρώ
Ανοίγει ο δρόμος για ακόμα περισσότερους ξένους στο πρωτάθλημα της Σαουδικής Αραβίας
Αποχώρησε από την Αλ-Καντισίγια o Ομπαμεγιάνγκ
H Λίβερπουλ συμφώνησε με Εκιτικέ, μένει το deal με την Φρανφούρτη