Η Νότιγχαμ Φόρεστ σκέφτεται να κινηθεί νομικά κατά του Sky Sports για την δήλωση του Νέβιλ περί «μαφίας»

Σε νομικές ενέργειες σκέφτεται να προσφύγει η Νότιγχαμ Φόρεστ κατά του δικτύου Sky Sports σχετικά με τις δηλώσεις που έκανε εναντίον της ο Γκάρι Νέβιλ.

«Ειλικρινά μου θυμίζει ανακοίνωση μαφιόζικης συμμορίας! Ο Κλάτενμπεργκ πρέπει να παραιτηθεί από τη δουλειά του στη Νότιγχαμ Φόρεστ. Αν βλέπει αυτές τις λέξεις που αμφισβητούν την ακεραιότητα και ουσιαστικά αποκαλεί έναν διαιτητή του VAR απατεώνα επειδή υποστηρίζει έναν συγκεκριμένο σύλλογο, τότε υποστηρίζει αυτά που λέγονται και θα έχανε βασικά όλη την αξιοπιστία νομίζω με τους διαιτητές στο παιχνίδι. Θα πρέπει να παραιτηθεί απόψε και να αποστασιοποιηθεί από αυτή τη δήλωση, κατά τη γνώμη μου» τόνισε χαρακτηριστικά ο παλαίμαχος Άγλλος άσος, ο οποίος εργάζεται ως σχολιαστής του τηλεοπτικού δικτύου μιλώντας για την ανακοίνωση της Φόρεστ μετά το παιχνίδι με την Έβερτον. 

Σύμφωνα με αναφορές που υπάρχουν στον βρετανικό Τύπο, η διοίκηση της Νότιγχαμ Φόρεστ εξετάζει το ενδεχόμενο να κινηθεί νομικά κατά του Sky Sports και κατά του Νέβιλ θεωρώντας συκοφαντικά όσα ακούστηκαν στον... αέρα σε απευθείας σύνδεση. 

Η ήττα με 2-0 άφησε τη Φόρεστ στη 17η θέση της βαθμολογίας με 26 βαθμούς, τέσσερις πίσω από την Έβερτον που βρίσκεται στη 16η θέση και έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Η Λούτον βρίσκεται μία θέση και έναν βαθμό κάτω από τη Φόρεστ στην βαθμολογία.

Η Φόρεστ υποστήριξε πως δεν της δόθηκαν τρία πέναλτι και λίγα λεπτά μετά το παιχνίδι προχώρησε σε ανάρτηση στην πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης X κατηγορώντας τον διαιτητή του VAR Στιούαρτ Άτγουελ ότι είναι οπαδός της Λούτον.

Πηγή: sdna

Δειτε Επισης

Πρώην παίκτης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει 7πλάσια περιουσία από τον Κριστιάνο Ρονάλντο
Γκουαρντιόλα: «Δεν είναι κακό να αγωνιζόμαστε για την πρόκριση στο Champions League»
Λύγισε τη Ναντ και καθάρισε με τη σωτηρία η Ρεν
Διαθέσιμος για 65-70 εκατ. ευρώ το καλοκαίρι ο Γκιόκερες
Premier League - 33η αγωνιστική: Ο κλοιός σφίγγει και ο χρόνος της Τσέλσι λιγοστεύει
Πένθος στην Κροατία: Βρήκε τραγικό τέλος σε τροχαίο ο παλαίμαχος διεθνής, Πόκριβατς
Τα δεδομένα για τον Εμπαπέ ενόψει του τελικού του Copa Del Rey
Πέθανε σε ηλικία 36 ετών ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Τζο Τόμπσον
Από την απογοήτευση στη συγκίνηση-Ο πιτσιρικάς της Γιουνάιτεντ που έγινε viral μετά την επική ανατροπή
Ποστέκογλου: «Δυστυχώς θα πρέπει να με ανεχτούν για λίγο ακόμα»