«Ήταν ένα αποτέλεσμα σοκαριστικό, ο προπονητής μας έδωσε το σύνθημα για νίκη»

Για την ισοπαλία με την Ανόρθωση και το τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ το οποίο θα κρίνει τον τίτλο, μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΑΕΚ.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FM o Κυριάκος Δημητρίου ανέφερε πως, «είναι ένα αποτέλεσμα που σε καμία περίπτωση δεν θέλαμε. Και με τον τρόπο που διαμορφώθηκε, στις καθυστερήσεις, ήταν ένα αποτέλεσμα σοκαριστικό. Εφόσον δεν καθαρίσαμε το ματς, στο τέλος τιμωρηθήκαμε από μια στατική φάση. Από εκεί και πέρα οφείλουμε όλοι μας να το αφήσουμε στην άκρη, να σταθούμε δίπλα σε παίκτες και τεχνική ηγεσία για να πάμε να δώσουμε ένα παιχνίδι που κρίνει ένα πρωτάθλημα. Ήταν ένα κακό αποτέλεσμα, πάμε πλέον με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη γιατί είναι ο μοναδικός τρόπος να γράψουμε ιστορία».

Για τον τελικό της 11ης Μαΐου ανέφερε ότι, «τα δεδομένα είναι διαφορετικά βδομάδα με βδομάδα. Πάμε σε 90 λεπτά να παίξουμε τους κόπους μιας χρονιάς. Οφείλουμε ψυχολογικά να αφήσουμε στην άκρη το άσχημο χθεσινό αποτέλεσμα. Να προσπαθήσουμε μέσα από τη δουλειά μας να εμφανιστούμε όπως πρέπει. Να πάμε να παίξουμε σε ένα γήπεδο με αρκετό κόσμο. Εδώ που έχουν φτάσει τα πράγματα, τα λάθη απαγορεύονται, εμάς μας στοίχησαν.

Η συζήτηση με την ισοπαλία, κάνουμε υποθέσεις. Είναι κάτι που θα το δούμε στις 11 Μαΐου. Υπάρχουν πολλοί που λένε πως είναι καλύτερα να πηγαίνεις για ένα αποτέλεσμα. Το νόμισμα έχει δύο όψεις. Είναι διαφορετικό να ξέρει πως μια ομάδα παίζει για ένα ή για δύο αποτελέσματα. Αυτό θα το δούμε στο τέλος. Είναι ένα παιχνίδι που συμβαίνει μια φορά κάθε δέκα χρόνια. Ο προπονητής έδωσε πρώτος το σύνθημα. Πάμε με ξεκάθαρο στόχο τη νίκη και ξέρουμε ότι αν τα καταφέρουμε, θα επιστρέψουμε με το τρόπαιο στη Λάρνακα».

Για την απογοήτευση του κόσμου είπε ότι, «είμαστε άνθρωποι, δεν είμαστε ρομπότ. Έγινε η στραβή χθες, έχουμε ένα παιχνίδι που θα κρίνει τα πάντα. Ευχαριστούμε τον κόσμο γιατί δημιούργησε εξαιρετική ατμόσφαιρα».

Για τα αγωνιστικά πρόσθεσε πως, «ο προπονητής έβγαλε μια σιγουριά ότι θα είναι διαθέσιμοι οι Λόπες και Φαράζ που έγιναν αλλαγή, επιστρέφει και ο Λέδες».

Δειτε Επισης

SOS από Ανόρθωση-«Καλούμε τον κόσμο να κάνει εισφορές για τα κριτήρια»
Ανακοίνωσε το τέλος με τον Τρισκόφσκι η ΑΕΚ-«Άρχισαν συζητήσεις για να αναλάβει πόστο στην ομάδα»
Παρελθόν και επίσημα από την ΑΕΚ ο Μπεν Σιμόν
Το κάλεσμα Καραπατάκη μετά την απώλεια πρωταθλήματος-«Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο»
Τέλος από την ΑΕΛ Μπεραχίνο και Τσουκά
«Αν μας έλεγαν να υπογράψουμε ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική, θα υπογράφαμε όλοι»
Η φωτογραφία του πρωταθλητή, η απουσία του Σα Πίντο και οι ευχαριστίες του ΑΠΟΕΛ
Παρελθόν από τη Σαντάρ Λιέγης ο Λαΐφης
Η ΚΟΠ επενδύει στο γυναικείο ποδόσφαιρο-Ραγδαία η αύξηση συμμετοχής στα Πρωταθλήματα Κοριτσιών
Με Σατσιά, Κατσαντώνη και Μαλεκκίδη η κλήση της Εθνικής