Μιχαηλούδης: Να υποσχεθούμε στον κόσμο μας ότι την επόμενη σεζόν ο Άρης θα είναι εκεί να πρωταγωνιστεί

Για τη μάχη που δίνει ο Άρης για έξοδο στην Ευρώπη μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Ελαφράς Ταξιαρχίας, Χριστόφορος Μιχαηλούδης.

Σε δηλώσεις του στον ΣΠΟΡ FM ανέφερε πως, «φτάσαμε αισίως στο τέλος, ένα παιχνίδι έμεινε. Ήταν ένα παιχνίδι με θέαμα, πάντοτε είναι ενδιαφέρον με την Πάφο. Νομίζω ότι υπήρχε ενδιαφέρον, εμείς θέλαμε τους τρεις βαθμούς για να μείνουμε στην 4η θέση. Δεχτήκαμε την ισοφάριση άμεσα, μας αφήνει με τα ίδια δεδομένα το ματς. Τελευταία αγωνιστική θέλουμε τη νίκη με Ανόρθωση για να εξασφαλίσουμε την 4η θέση που υπό προϋποθέσεις μας στέλνει στην Ευρώπη».

Για τους στόχους του Άρη είπε ότι, «κάποιους καταφέραμε να τους πετύχουμε. Πήραμε το σούπερ Καπ, μπήκαμε σε ομίλους. Είχαμε μια καταστροφική φάση στα πλέι οφ με μόλις μια νίκη. Τα υπόλοιπα αποτελέσματα ήταν ήττες και ισοπαλίες. Χάναμε και απομακρυνόμασταν, είχαμε τα δικά μας αγωνιστικά προβλήματα και αν καταφέρουμε να βγούμε Ευρώπη για τρίτη σερί σεζόν θα είναι μεγάλη επιτυχία».

Για την επιστροφή Στρούσκι και τον τραυματισμό του Καζού είπε πως, «μας εξέπληξε η επιστροφή Στρούσκι, ήταν πάρα πολύ καλός. Ο Καζού είχε ένα μυϊκό τραυματισμό, όπως και ο Σάβο στο μετατάρσιο. Μαγιαμπέλα και Μπράουν κάποια μικροπροβλήματα, μάλλον θα είναι διαθέσιμοι για το ματς με την Ανόρθωση σε δύο εβδομάδες».

Για τον κόσμο του Άρη ανέφερε πως, «να ευχαριστήσουμε τους φίλους του Άρη που μας στήριξαν αυτή την χρονιά, περίπου 2000 μέσος όρος. Η στήριξη τους ήταν φανταστική και θέλουμε να τους υποσχεθούμε ότι και την επόμενη σεζόν ο Άρης θα είναι εκεί να πρωταγωνιστεί».

Δειτε Επισης

Κρέσπο: Πάλεψα κάποιες φορές με δύσκολες καταστάσεις και ήμουν πολύ απαιτητικός, άξιζε τον κόπο
SOS από Ανόρθωση-«Καλούμε τον κόσμο να κάνει εισφορές για τα κριτήρια»
Ανακοίνωσε το τέλος με τον Τρισκόφσκι η ΑΕΚ-«Άρχισαν συζητήσεις για να αναλάβει πόστο στην ομάδα»
Παρελθόν και επίσημα από την ΑΕΚ ο Μπεν Σιμόν
Το κάλεσμα Καραπατάκη μετά την απώλεια πρωταθλήματος-«Η ΑΕΚ δεν είναι μόνο ποδόσφαιρο»
Τέλος από την ΑΕΛ Μπεραχίνο και Τσουκά
«Αν μας έλεγαν να υπογράψουμε ότι θα πάρουμε πρωτάθλημα τελευταία αγωνιστική, θα υπογράφαμε όλοι»
Η φωτογραφία του πρωταθλητή, η απουσία του Σα Πίντο και οι ευχαριστίες του ΑΠΟΕΛ
Παρελθόν από τη Σαντάρ Λιέγης ο Λαΐφης
Η ΚΟΠ επενδύει στο γυναικείο ποδόσφαιρο-Ραγδαία η αύξηση συμμετοχής στα Πρωταθλήματα Κοριτσιών