Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές

Το αίτημα για να λάβει το 10% των εισιτηρίων από τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ, ζητά η ΑΕΚ, που ουσιαστικά είναι 2,200 εισιτήρια.

Οι Λαρνακείς, με το αίτημα τους, ζητούν ουσιαστικά όπως αρθεί το μέτρο της μετακίνησης οπαδών, και να τους επιτραπεί η παρουσία τους στον τελικό πρωταθλήματος.

Την ίδια ώρα, από την πλευρά του το ΑΠΟΕΛ, έχει ως αίτημα όπως του παραχωρηθεί και η Βόρεια κερκίδα, μετά το sold out που ανακοινώθηκε στις υπόλοιπες τρεις κερκίδες.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, από πλευράς ΚΟΠ, υποστηρίζεται ότι δεν μπορεί να αρθεί το μέτρο απαγόρευσης μετακίνησης οπαδών για το αίτημα της ΑΕΚ. Όσο αφορά το αίτημα του ΑΠΟΕΛ, το μπαλάκι είναι στις Αρχές, εάν μπορούν να διασφαλίσουν την ασφάλεια των οπαδών, εφόσον πάρουν τη βόρεια κερκίδα οι γαλαζοκίτρινοι, στην παρουσία και των 50 οπαδών της ΑΕΚ στο ίδιο πέταλο.

Δειτε Επισης

Απόλυτα ικανοποιημένος δηλώνει ο Μάντζιος από την απόδοση της Εθνικής Κύπρου
Πετρίδης για επαφές με επενδυτές: Οι συζητήσεις με τους Αμερικανούς δεν έχουν ναυαγήσει
Απαντά στη Βασιλείου ο Κρις Τριανταφυλλίδης για το οίκημα του ΑΠΟΕΛ-«Ατυχέστατη αρνητική παρένθεση»
Ισόπαλο το φιλικό παιχνίδι για την Εθνική Κύπρου
Εκτός έδρας φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων
Μεταγραφικός «πυρετός» στην Ανόρθωση-Ανακοίνωση και Τάντι
H ενδεκάδα της Εθνικής για το παιχνίδι με την Βουλγαρία
Στην Ζρίνσκι και επίσημα Σούσιτς
Πάνε Ολλανδία οι κυπελλούχοι-Μετρούν αντίστροφα για τη νέα σεζόν
Έκλεισε και Κατελάρη η Ανόρθωση-Η διάρκεια του συμβολαίου του