Η τοποθέτηση της Ανόρθωσης για επενδυτή-«Χτυπήθηκαν πόρτες εντός και εκτός Κύπρου»

Στην προσπάθεια της Ανόρθωσης, ώστε να βρεθεί και επενδυτής αναφέρθηκε ο εκπρόσωπος Τύπου της ομάδας της Αμμοχώστου, Δημήτρης Χριστοφόρου, ο οποίος τόνισε ότι χτυπήθηκαν πόρτες τόσο εντός, όσο και εκτός Κύπρου.

Σε δηλώσεις του στον Super Sport FΜ αναφερόμενος για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ δήλωσε ότι, «είπαμε από την πρώτη στιγμή ότι όσα παιχνίδια απομένουν η ομάδα έχει υποχρέωση να τα παλέψει για την ιστορία της και το εκτόπισμα της και για την ίση αντιμετώπιση όλων όσο διεκδικούν πράγματα σε αυτό το γκρουπ. Η Ανόρθωση έχει αποδείξει εδώ και χρόνια ότι δεν μπλέκεται πέραν από το να νικά και να χάνει βάση απόδοσης και μόνο. Με Άρη και ΑΠΟΕΛ όλοι μας είχαν ξεγραμμένους και εν τέλει μείναμε ικανοποιημένοι από την απόδοση και το αποτέλεσμα στο ΓΣΠ. Δεν αλλάζουν την μοίρα μας τα αποτελέσματα αυτά αλλά να είναι βέβαιος ο κόσμος μας ότι οι παίκτες θα τα δίνουν όλα σε όλα τα ματς, να πάρουμε όσους βαθμούς μπορούμε και να δούμε που θα βγάλει».

Για τη γενική συνέλευση πρόσθεσε ότι, «, οι πληρωμές παικτών ήταν ένα από τα θέματα που ζητηθήκαν. Πρώτα από όλα να πούμε ότι ήταν έκτακτη για να ενημερωθούν τα μέλη για όλα τα τρέχοντα θέματα, για την κατάσταση στην ομάδα, το γηπεδικό και το θέμα των μετοχών Η κατάληξη ήταν ότι χρειάζονται άμεσες λύσεις που μπορούν να προκύψουν από την συνεισφορά όλων. Αν δεν συνεισφέρουν είναι αδύνατο να βρεθούν λύσεις στο οικονομικό. Ήδη είναι σε εξέλιξη η διαδικασία. Ότι μέσο υπάρχει θα αξιοποιηθεί. Θα αξιολογηθεί η προσπάθεια στις 24 Απριλίου για να μελετηθούν τα επόμενα βήματα».

Παράλληλα πρόσθεσε πως, «εδώ και μήνες γίνεται προσπάθεια για να βρεθεί και επενδυτής. Χτυπήθηκαν πόρτες εντός και εκτός Κύπρου. Υπήρξε ενδιαφέρον φιλολογικού χαρακτήρα, τίποτα ουσιώδες αλλά δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι στην πορεία. Αυτό ήταν το κλίμα της συνέλευσης, ότι όλοι μαζί πρέπει να σηκώσουν την Ανόρθωση. Από την στιγμή που αποφασίστηκε να αρχίσει η προσπάθεια θα ήταν λάθος να την καταδικάσουμε πριν δούμε το αποτέλεσμα. Αυτό μπορούν να σας το επιβεβαιώσουν όλοι όσοι ήταν στην αίθουσα. Όλοι ήρθαν με αγωνία για το μέλλον της Ανόρθωσης. Στην Συνέλευση χθες είχαμε περισσότερο κόσμο από την εκδήλωση με τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας και τους εορτασμούς των Εθνικών επετείων».

Δειτε Επισης

Ζητά 2,200 εισιτήρια για τον τελικό πρωταθλήματος με τον ΑΠΟΕΛ η ΑΕΚ-To μπαλάκι στις Αρχές
Ορίστηκε η εκλογική συνέλευση στην Ανόρθωση
Αλλαγή ώρας στο ΑΕΖ-Απόλλωνας
Δημητρίου: Θα μπορούσαμε να διεκδικούμε το πρωτάθλημα μέχρι την τελευταία αγωνιστική
Πλήγμα με Άδωνη στον Απόλλωνα-Υπέστη ρήξη χιαστού
Αναμονή για το άνοιγμα της Βόρειας στον ΑΠΟΕΛ-Ηφαίστειο το ΓΣΠ στον τελικό με ΑΕΚ
Ηλίας Χαραλάμπους για το πρωτάθλημα με τη Στεάουα: Να είμαι καλός οδηγός και για άλλους προπονητές
Πράξη δεύτερη για ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ για τα ημιτελικά των πλέι οφ
Σφράγισε την παραμονή της η Καρμιώτισσα, στη δεύτερη κατηγορία η Δόξα
Οριστικά στη Β’ κατηγορία η Δόξα μετά και τα αποτελέσματα της 12ης αγωνιστικής