Ο Λεμπρόν Τζέιμς ενεργοποίησε την «βόμβα»-Ελεύθερος για μεταγραφή και περιμένει τον… γιο του

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς αποφάσισε να κάνει opt out από το συμβόλαιό που έχει με τους Λος Αντζελες Λέικερς και θα μείνει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Αυτό ισχυρίζεται το ESPN μετά το τέλος της σεζόν για τους Λέικερς, οι οποίοι αποκλείστηκαν από τους Ντένβερ Νάγκετς, στον πρώτο γύρο των play off.

Ο Τζέιμς βρίσκεται από το 2018 στην ομάδα των Λέικερς και αποφάσισε να μείνει ελεύθερος, χωρίς βέβαια να αποκλείεται να υπογράψει ξανά με τους Λέικερς.

Το μόνο δεδομένο, σύμφωνα με την ιστοσελίδα, είναι ότι αποφάσισε να μην υπογράψει την επέκταση του συμβολαίου του το οποίο θα του έφερνε απολαβές 51,4 εκατομμύρια δολάρια.

Από την στιγμή που θα γίνει free agent, όλες οι ομάδες θα ενδιαφερθούν δεδομένα, ωστόσο τονίζεται πως σημαντικό ρόλο στο που θα συνεχίσει την καριέρα του, πιθανότατα στην τελευταία του χρονιά, θα είναι το αν θα επιλεγεί ο γιος του, Μπρόνι Τζέιμς, στο φετινό ντραφτ.

Ο Λεμπρόν, πρώτος σκόρερ στην ιστορία του ΝΒΑ, αλλά και του παγκόσμιου μπάσκετ, έχει δηλώσει πως θέλει να κλείσει την καριέρα του παίζοντας έστω μία χρονιά δίπλα στον γιο του.

Πηγή: iefimerida.gr

Δειτε Επισης

Με Γιόκιτς και όλους τους αστέρες της στην Κύπρο η Σερβία ενόψει ECOMMBX Cup
Με πέντε δάχτυλα λιγότερα και ατσάλινη θέληση-Η Τζόουνς νίκησε στο Παλέρμο και μπήκε στο Top-100
Πρωταθλητές Ευρώπης οι έφηβοι σκοπευτές του σκητ Ποντίκης και Κοντοπούλου στο Σιατορού της Γαλλίας
Κατέκτησε το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα η Εθνική Κ18 και ανεβαίνει στη 2η κατηγορία
Σλούκας για το τουρνουά«Παύλος Γιαννακόπουλος»: Του χρόνου ίσως το κάνουμε στο φεγγάρι
Οι βαθμολογίες της F1 μετά τη νίκη του Πιάστρι στο GP Βελγίου
Σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Τόμας Μπράιαντ ο Παναθηναϊκός
Συγκλονίζει ο Πολονάρα με τα λόγια της κόρης του-«Μαμά, μου είπες ψέματα, ο μπαμπάς έχει κάτι σοβαρό»
«Πεντάρι ανάλογο του μεγέθους μας και πάμε ξανά μέχρι τέλους!»
Κουλιτσένκο από... χαλκό στη Γερμανία-Κατέκτησε την τρίτη θέση στο άλμα εις ύψος