Η Παρί παρουσίασε τη νέα της εμφάνιση χωρίς τον Εμπαπέ

Η Παρί Σεν Ζερμέν αποκάλυψε την εντός έδρας φανέλα της για τη σεζόν 2024-2025 την Παρασκευή 10 Μαΐου. Θα φορεθεί για πρώτη φορά από τους παίκτες στον αγώνα απέναντι στην Τουλούζ την Κυριακή (12/05, 22:00).

Αυτό όμως που έχει σημασία δεν είναι το «λανσάρισμα» της νέας εμφάνισης, αλλά το γεγονός ότι από την παρουσίαση απουσίαζε ο Κιλιάν Εμπαπέ. Η διαφημιστική καμπάνια βασίζεται στους Μαρκίνιος, Εμερι, Νούνο Μέντες, Λούκας Ερναντές, Τάμπιθα Καουίνγκα και Μαρίε Κατότο.

Ο Εμπαπέ θα αποχαιρετήσει τους οπαδούς της Παρί την Κυριακή (12/05) κόντρα στη Τουλούζ

Ο Γάλλος αστέρας θα δώσει το τελευταίο ματς μπροστά τους οπαδούς της ομάδας του κόντρα στη Τουλούζ και γι' αυτό θα τους αποχαιρετήσει, μιας και τη νέα σεζόν θα είναι κάτοικος Μαδρίτης, για λογαριασμό της Ρεάλ.

Ο Εμπαπέ φέρεται να έχει υπογράψει πενταετές συμβόλαιο με τους Μαδριλένους, κερδίζοντας 15 εκατομμύρια ευρώ τη σεζόν, συν ένα μπόνους εγγραφής 150 εκατομμυρίων ευρώ που θα καταβληθεί για πέντε χρόνια. Επιπλέον, θα διατηρήσει ένα ποσοστό των δικαιωμάτων εικόνας του.

Υπενθυμίζεται πως ο επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν έχει και το Euro με τη Γαλλία, το οποίο ξεκινάει στις 14 Ιουνίου και τελειώνει στις 14 Ιουλίου, ενώ οι Ολυμπιακοί Αγώνες ξεκινάνε δέκα μέρες μετά.

Ο Γάλλος αστέρας έχει πετύχει συνολικά 26 γκολ σε 28 αγώνες στη Ligue 1 και, προσθέτοντας το Κύπελλο Γαλλίας και το Champions League, ξεπερνά το ένα γκολ ανά αγώνα. Συνολικά φέτος μετράει, 43 γκολ σε 46 αναμετρήσεις. Ξεπέρασε τα 41 γκολ που σημείωσε την περασμένη σεζόν και το προσωπικό του ρεκόρ, 42 σε 47 αγώνες το 2020-21.

Πηγή: sportal

Δειτε Επισης

Premier League: Η Έβερτον αποχαιρέτησε έπειτα από 133 χρόνια το «Γκούντισον Παρκ»
O Τζόλης σιγούρεψε το γκολ για τον Βέρμαντ κόντρα στην Άντερλεχτ
Οι δυσκολίες του Κριστιάνο στη Σαουδική Αραβία-Βγάζει εκατοντάδες εκατομμύρια, ζει στα πλούτη, αλλά του λείπει ένα πράγμα
Ο Γιαμάλ φόρεσε μπλούζα με στάμπα την περίφημη φωτογραφία με τον Μέσι
Ιστορική κούπα για την Κρίσταλ Πάλας-Πρωταθλήτρια η Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Champions League για την Ντόρτμουντ
«Απέδρασε» από τη Γένοβα η ατσάλινη Αταλάντα
Η Νις άφησε εκτός τετράδας τη Λιλ των Καμπελά και Άκπομ - Υποβιβάστηκε η Σεντ Ετιέν
Πέρασε αέρα από την Αμβέρσα και αγκάλιασε τον τίτλο η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Ακόμη και αδιάφορη η Σέλτικ δεν χάνει-Κλείδωσε Europa League η Νταντί Γιουνάιτεντ
Η Μπενφίκα σκανάρει τον Δημήτρη Γιαννούλη