Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό κυπέλλου-Οι τοποθετήσεις Παπασταύρου και Ντουμπόφ

Αντίστροφη μέτρηση για τον τελικό Κυπέλλου Coca - Cola και σήμερα πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Συνέντευξη Τύπου για τον αγώνα που θα διεξαχθεί το Σάββατο 20.05.2024 στο Στάδιο ΓΣΠ.

Ομόνοια Λευκωσίας και Πάφος FC θα διεκδικήσουν το τρόπαιο στον 81ο τελικό της διοργάνωσης. Ο αγώνας θα αρχίσει στις 20:00 και θα μεταδοθεί απευθείας από τον ΑΛΦΑ Κύπρου.

Η Συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε στο οίκημα του Παγκύπριου Σύνδεσμου Αυτισμού Κύπρου, στην παρουσία εκπροσώπων της ΚΟΠ, της χορηγού εταιρείας, των Προέδρων, των προπονητών και των αρχηγών των διαγωνιζομένων ομάδων.

Ευχή όλων να διεξαχθεί ένας θεαματικός τελικός σε μια γιορτινή ατμόσφαιρα με νικητή το ποδόσφαιρο και στο τέλος όλοι να χειροκροτήσουν τον νικητή και παράλληλα τον φιναλίστ.

Σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Αυτισμού, μέσω του μεγάλου τελικού, στέλλεται ένα ισχυρό μήνυμα αποδοχής και ενότητας «Ένα Γκολ για την Συμπερίληψη».

Από πλευράς ΚΟΠ ο κ. Θεόδωρος Θεοδούλου, εκ των αντιπροέδρων της Ομοσπονδίας, στο χαιρετισμό του ανέφερε:

«Είναι με ιδιαίτερη χαρά που βρισκόμαστε σήμερα στο Οίκημα του Παγκύπριου Συνδέσμου για Άτομα με Αυτισμό για τη συνέντευξη τύπου του τελικού Κυπέλλου Coca – Cola.

Επίσης με χαρά αποδεχτήκαμε ως Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου την εισήγηση της χορηγού εταιρείας Coca – Cola για να αφιερώσουμε τον τελικό στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για τα άτομα με αυτισμό και όλοι μαζί, να «βάλουμε γκολ στην Συμπερίληψη» όπως είναι και το σύνθημα του τελικού.

Εκ μέρους της ΚΟΠ, συγχαίρω τις ομάδες της Ομόνοιας Λευκωσίας και της Πάφος F.C. για την πρόκριση τους στον τελικό του Κυπέλλου Coca – Cola.

Το Κύπελλο Κύπρου με αποκορύφωμα τον τελικό, είναι μια ιστορική διοργάνωση η οποία διαχρονικά αποτελεί σημείο αναφοράς για τις επόμενες γενιές.

Γνωρίζουμε πόσο σημαντικό είναι για τις δύο ομάδες και τους χιλιάδες οπαδούς τους να στεφθούν κυπελλούχοι.

Όλοι όμως πρέπει να έχουμε στο μυαλό πως, νικητής θα είναι μόνο ένας, τον οποίο, οφείλουμε όλοι μετά το τέλος του αγώνα να χειροκροτήσουμε και να συγχαρούμε.

Μετά από καιρό, στις κερκίδες θα υπάρχουν φίλαθλοι και των δύο ομάδων. Ας εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία και ας στείλουμε το μήνυμα πως, το ποδόσφαιρο είναι γιορτή και πως, στις κερκίδες υπάρχουν θέσεις για όλους τους φιλάθλους.

Ο φετινός είναι ο 81ος τελικός με την ιστορία της διοργάνωσης να αρχίζει το 1934. Συνοδοιπόρος, συνεργάτης και συμπαίκτης μας από το 1962 είναι η Coca – Cola.

Την ευχαριστούμε για άλλη μια φορά για την εμπιστοσύνη και την στήριξη στη διοργάνωση με την οποία έχει συνδέσει το όνομα της.

Καλό τελικό σε όλους, καλή επιτυχία και στις δύο ομάδες».

Εκ μέρους της χορηγού εταιρείας, μίλησε η Ζαφείρως Σταύρου, Channel Marketing Manager Coca-Cola HBC Κύπρου.

«Το Κύπελλο Coca-Cola αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ποδοσφαιρικής ιστορίας της χώρας μας και ο τελικός την μεγαλύτερη ποδοσφαιρική γιορτή στο νησί μας. Όπως γνωρίζετε, η Coca- Cola είναι διαχρονικός υποστηρικτής του κυπριακού ποδοσφαίρου μέσω του θεσμού του κυπέλλου για πάνω από 6 δεκαετίες και η σχέση αυτή είναι και η μακροβιότερη στο χώρο.

Μετά από μια έντονη ποδοσφαιρική χρονιά, βρισκόμαστε επιτέλους μπροστά στον τελικό, με δύο ομάδες έτοιμες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό το Σάββατο στο ΓΣΠ.

Η ημέρα του τελικού, εγγυόμαστε να είναι φαντασμαγορική, όπως άλλωστε συνηθίζει η Coca-Cola κάθε χρονιά. Να ενημερώσουμε, επίσης, το φίλαθλο κοινό που θα παρακολουθήσει τον αγώνα, ότι για πρώτη φορά θα έχουμε ψυχαγωγικό κομμάτι όχι μόνο στο ημίχρονο αλλά και πριν την έναρξη του αγώνα υπόσχοντας μια μοναδική εμπειρία.

Κλείνοντας, επιθυμώ να υπογραμμίσω τη σημασία της συνεργασίας μας με τον Σύνδεσμο Αυτισμού Κύπρου για δεύτερη συνεχή χρονιά και να τους ευχαριστήσουμε θερμά για την φιλοξενία σήμερα. Μέσω της κοινής μας πρωτοβουλίας, «Ένα Γκολ για την Συμπερίληψη», στέλνουμε ένα ισχυρό κοινωνικό μήνυμα - ένα μήνυμα αποδοχής και ενότητας. Όπως η Coca-Cola γιορτάζει τη μαγεία της ζωής στις καθημερινές μας στιγμές, εξασφαλίζουμε ότι έτσι και η μαγεία του ποδοσφαίρου ανήκει σε όλους, χωρίς καμία εξαίρεση.

Eυχαριστούμε θερμά την Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου για την άριστη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και όλες τις ομάδες που αγκαλιάζουν τον θεσμό κάθε χρόνο, και δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό.

Ευχόμαστε το Σάββατο να απολαύσουμε έναν όμορφο αγώνα, γεμάτο αθλητικό πνεύμα και σεβασμό, και η καλύτερη ομάδα να αναδειχθεί νικήτρια».

Ο Πρόεδρος της Πάφος FC κ. Ρομάν Ντουμπόφ τόνισε πως «είναι μεγάλο γεγονός και για τις δύο ομάδες. Για την Πάφο είναι μεγαλύτερο γιατί είναι η πρώτη φορά που συμμετέχουμε. Ευχόμαστε να κάνουμε αξέχαστη την ημέρα για την Πάφο».

Ο Πρόεδρος της Ομόνοιας κ. Σταύρος Παπασταύρου ανέφερε με τη σειρά του «είμαστε χαρούμενοι που βρισκόμαστε για τρίτη συνεχόμενη φορά στον τελικό. Συγχαρητήρια στην ομάδα μου και στην Πάφο που είναι στον τελικό. Ελπίζουμε για ένα καλό και καθαρό παιχνίδι, να το ευχαριστηθεί ο κόσμος και οι ποδοσφαιριστές και ο καλύτερος ας κερδίσει».

Δειτε Επισης

Καρμιώτισσα - Ομόνοια 29Μ για την 4η αγωνιστική της Cyprus League
Αυτές είναι οι διευθετήσεις της Αστυνομίας για τον ποδοσφαιρικό αγώνα Ανόρθωση-Ομόνοια Λευκωσίας
Ντέρμπι φωτιά και αγώνες που κρύβουν εκπλήξεις στο κυπριακό πρωτάθλημα-Η σέντρα στην… Fonbet
Ψάχνουν τρόπους να ξορκίσουν το φάντασμα της απαγόρευσης-Κρίσιμη συνάντηση ΚΟΠ και ομάδων
Ψάχνει βόμβα με Κριχόβιακ η Ανόρθωση-Σε συζητήσεις οι δύο πλευρές
Ποδοσφαιρική «αλητεία» από τον Πάνα
Στις 25 Σεπτεμβρίου ξεκινά η Α΄φάση του Κυπέλλου Coca-Cola-Όλο το πρόγραμμα
Ο ΑΠΟΕΛ βρίσκει τα… πατήματά του
Στην αντεπίθεση η ΘΥΡΑ 3-«Η κυβέρνηση και οι φορείς της, απλούστατα, δεν μπορούν»
«Τεσσάρες» για Πάφο και ΑΠΟΕΛ επί Νέας Σαλαμίνας και ΕΝΠ αντίστοιχα