Ευγνωμοσύνη προς ΚΟΠ από τον Πρόεδρο της UEFA ενόψει EURO U-17

Την ευγνωμοσύνη του στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και στον Πρόεδρό της εξέφρασε ο ο Πρόεδρος της UEFA Αλεξάντερ Τσέφεριν στο μήνυμα του μήνυμα ενόψει της διεξαγωγής της τελικής φάσης του EURO U-17 στην Κύπρο και της σημερινής έναρξης της διοργάνωσης.

«Καλώς ήρθατε στην Κύπρο για τους τελικούς του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος UEFA U17 2024!  Είμαστε ενθουσιασμένοι που η Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει επιτέλους την ευκαιρία να φιλοξενήσει αυτό το σημαντικό τουρνουά το οποίο είχε αρχικά προγραμματιστεί για το 2021, ανέφερε αρχικά ο κ. Τσέφεριν. «Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στην Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου και στον πρόεδρό της Γιώργο Κούμα  για την υπομονή, την ακούραστη προσπάθεια και τη δέσμευσή τους να διασφαλίσουν την επιτυχημένη διοργάνωση αυτού του τουρνουά», πρόσθεσε.

Ο Πρόεδρος της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας σημείωσε πως το EURO U-17 ιστορικά έχει λειτουργήσει ως το εφαλτήριο για λαμπρές ποδοσφαιρικές καριέρες σπουδαίων ποδοσφαιριστών με χαρακτηριστικά παραδείγματα μεταξύ άλλων, τους Κριστιάνο Ρονάλντο, Γουέιν Ρούνεϊ, Σεσκ Φάμπρεγας, Τόνι Κρος και Έντεν Αζάρ.

«Έχω την πεποίθηση πως και στη διοργάνωση του 2024 θα γίνουμε μάρτυρες της πρώτης εμφάνισης μερικών νέων αστεριών του ποδοσφαίρου στη διεθνή σκηνή. Η διοργανώτρια Κύπρος και άλλες 15 ταλαντούχες και ικανές ομάδες που πέρασαν με επιτυχία από προκριματικούς γύρους, είναι όλες έτοιμες για να διεκδικήσουν ένα ευρωπαϊκό τρόπαιο με κύρος», είπε και καταλήγοντας ευχήθηκε καλή επιτυχία σε όλες τις ομάδες που συμμετέχουν.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Έριξε βόμβα στο σπίτι της Μπέτις η Μαγιόρκα-Κέρδισε με γκολ στα χασομέρια
Νέες οδηγίες από την UEFA για τις παραβάσεις με το χέρι
Αυτός είναι ο νέος κάτοχος της χρυσής μπάλας-Η αποκάλυψη της Marca
Πήρε το διπλό με τον μπροστάρη τον Παυλίδη η Μπενφίκα
Χαμός μετά την τεσσάρα του Ερυθρού Αστέρα στην Παρτιζάν-Οπαδοί έσπασαν τα τζάμια, τραυματίστηκε ο Στανόγεβιτς
Η Πορτογαλία έγινε η Εθνική Ομάδα με τους περισσότερους ακόλουθους στο Instagram
Ρεκόρ πάγκων στη La Liga για τον προπονητή της Μπέτις Μανουέλ Πελεγκρίνι
UEFA: Την Τρίτη ανακοινώνει την έδρα του τελικού Champions League 2027
Το μήνυμα του Κουρτουά στον Τερ Στέγκεν-«Με πόνεσε πολύ που σε είδα να φεύγεις έτσι από το γήπεδο»
Ενδιαφέρον από τη Σαουδική Αραβία για τη Σουλούκου