«Ο Ολυμπιακός έδειξε ποιότητα με την Άστον Βίλα, να χαρίσουμε στη Φλωρεντία ένα τρόπαιο στη μνήμη του Τζο Μπαρόνε»

Το φινάλε της φετινής σεζόν βρίσκει τον Ολυμπιακό να είναι κοντά σε ένα μίνι ποδοσφαιρικό θαύμα με την κατάκτηση του Conference League, έχοντας αποκλείσει την Άστον Βίλα στα ημιτελικά και την Φενέρμπαχτσε στους "8", ωστόσο για να το πετύχει αυτό θα χρειαστεί να ξεπεράσει ένα τελευταίο εμπόδιο: της Φιορεντίνα.

Κάτι που μόνο εύκολο δεν είναι αν αναλογιστεί κάποιος ότι η ιταλική ομάδα θα δηλώσει παρούσα στον τελικό της διοργάνωσης για δεύτερη διαδοχική σεζόν (πέρυσι έχασε με 2-1 από την Γουέστ Χαμ), με τον Βιτσέντσο Ιταλιάνο να τονίζει μάλιστα με δηλώσεις του πως επιθυμία όλων στην Φλωρεντία είναι να πάρουν το τρόπαιο στη μνήμη του Τζο Μπαρόνε.

"Το μέλλον κάθε ποδοσφαιριστή στην Φιορεντίνα περνάει πλέον σε δεύτερη μοίρα, τώρα η συγκέντρωση όλων είναι στον τελικό της Αθήνας στις 29 Μαΐου. Αυτή είναι η μοναδική σκέψη μας, ύστερα θα κάνουμε ταμείο.

Έχουμε τη θέληση να χαρίσουμε στην Φλωρεντία ένα τρόπαιο, η πόλη το αξίζει. Ειδικότερα, εγώ και οι παίκτες μου θέλουμε να τα καταφέρουμε στη μνήμη του Τζο Μπαρόνε", τόνισε ο προπονητής της Φιορεντίνα, αναφερόμενος στον θάνατο του γενικού διευθυντή των βιόλα που έφυγε από την ζωή τον περασμένο Μάρτιο σε ηλικία 57 ετών, από καρδιακή προσβολή.

Και πρόσθεσε ο Ιταλιάνο: "Ήταν ένα δράμα η απώλειά του, ήταν κάθε ημέρα μαζί μας και τώρα θα προσπαθήσουμε να βρούμε εκείνη την ενέργεια και δύναμη που χρειάζεται για να δώσουμε ικανοποίηση στην οικογένειά του.

Είμαι πεπεισμένος πως ο Τζο θα μας δώσει μία ώθηση για τον τελικό με τον Ολυμπιακό. Πέρυσι πήραμε μέρος σε δύο τελικούς (σ.σ. με την Γουέστ Χαμ στο Conference League, με την Ίντερ στο Coppa Italia) και χάσαμε και τους δύο.

Θέλουμε και μπορούμε να τα καταφέρουμε. Θα προσπαθήσουμε να προετοιμαστούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αν και υπάρχει πρώτα το ματς με την Κάλιαρι όπου θα κυνηγήσουμε τους πόντους που μας λείπουν για να πάρουμε την 8η θέση στο πρωτάθλημα.

Κατόπιν θα προετοιμαστούμε για τον Ολυμπιακό, απέκλεισε την Άστον Βίλα δείχνοντας χαρακτήρα και ποιότητα, θα είναι ένα σκληρό παιχνίδι".

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Ενεργοποιήθηκε η... βόμβα-Ανακοίνωσε τον Αντονί Μαρσιάλ η ΑΕΚ
Επίθεση Πισάρο σε ΑΕΚ: «Όσοι βρίσκονται στην κορυφή στην Ελλάδα είναι... μαφία»
Ξεκινούν οι επαφές για το νέο συμβόλαιο του Κωνσταντέλια
Υπογράφει και πιάνει δουλειά ο Μαρσιάλ στην ΑΕΚ
Άρης: Έχει βγει κερδισμένος μέσα από τις συνεργασίες του με τους Σουηδούς
Ολυμπιακός: O Ολιβέιρα διεκδικεί θέση βασικού εναντίον του Αρη
Η ΑΕΚ κέρδισε τον Βόλο και έπιασε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ στην κορυφή Super League
ΒΙΝΤΕΟ: Η ΑΕΚ έφτασε σε προφορική συμφωνία με τον Μαρσιάλ
Ισόπαλο το μεγάλο ντέρμπι στην Τούμπα-Τα αποτελέσματα και η βαθμολογία στη Super League
Ντέρμπι στην Τούμπα για την 4η αγωνιστική της Super League