Στη μάχη του Final 4 Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός

Μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση με στόχο την πρόκριση στον τελικό της Euroleague βρίσκονται Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός, που ρίχνονται απόψε στη μάχη των ημιτελικών στο Final Four του Βερολίνου.

Στην Uber Arena οι «πράσινοι» αντιμετωπίζουν στις 19:00 τη Φενέρμπαχτσε, με τον Έργκίν Αταμάν να έχει γεμάτο το «οπλοστάσιό» του, καθώς στις προπονήσεις έχουν μπει και οι Κώστας Σλούκας, Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.

Το κίνητρο τεράστιο, με την ομάδα να επιστρέφει σε Final Four μετά από 12 χρόνια, όπως τεράστια είναι και η δίψα παικτών και κόσμου.

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού αναμένεται να δώσουν δυναμικό παρών και θα βρεθούν σε ακόμα μία εκτός έδρας αναμέτρηση στο πλευρό του τριφυλλιού.

Τρεις ώρες αργότερα (22:00) στο ίδιο γήπεδο αναβιώνει ο περσινός τελικός.

Αυτή τη φορά στον ημιτελικό ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την πρωτοπόρο της κανονικής περιόδου και πρωταθλήτριας Ρεάλ Μαδρίτης.

Και οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν μαζική συμπαράσταση από τον κόσμο τους, που έδειξε από την πρώτη στιγμή τεράστιο ενδιαφέρον για παρουσία στο Βερολίνο.

Χωρίς προβλήματα οι «ερυθρόλευκοι», χωρίς τον Γκάμπριελ Ντεκ η Ρεάλ, που φέτος έχει κερδίσει δύο φορές τον Ολυμπιακό.

Πηγή: cnn

Δειτε Επισης

Οι Ιταλοί συνδέουν ξανά Ιωαννίδη και Μπολόνια
O Άρης, τα φιλικά και η Ανόρθωση
Στην Εθνική Ελλάδας έως το 2028 ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς
Στην πρώτη θέση των ΑΜΚΕ η Κύπρος-Κατέκτησε οκτώ χρυσά και σύνολο 22 μετάλλια
Το νέο «χρυσό συμβόλαιο» του Λαμίν Γιαμάλ που θα έχει ετήσιες αποδοχές 15 εκατ. ευρώ
Το αντίο μεταξύ Πάφου και Ζάιρο-«Είναι πολύ δύσκολο να βάλω σε λέξεις όσα νιώθω»
«Εμαλώσαμε με τον Πρόδρομο, είπε μου μια βρισιά μεγάλη και είπα του θα δεις τι θα σου κάμω την Κυριακή»
Χρυσώνουν με πετροδόλαρα τον Μπρούνο Φερνάντες-Δίνει 200 εκατομμύρια η Αλ Χιλάλ στον πορτογάλο σταρ
Οδυνηρός αποκλεισμός για τη Σάκκαρη στο Roland Garros-Έχασε στην πρεμιέρα από το Νο138 στον κόσμο
Επισημοποίησε τον γάμο με Ταραπολούζη η Ομόνοια-Η διάρκεια του συμβολαίου και ο νέος του ρόλος