Αποχαιρέτησε τον Άρη με αιχμές για Μάντζιο ο Λάζαρος-«Ερασιτεχνικές προπονήσεις και συμπεριφορές»

Eπίθεση εναντίον του Άκη Μάντζιου -χωρίς να τον κατονομάζει καν- εξαπέλυσε ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Αποχαιρετώντας τον Άρη μέσω των social media, ο 37χρονος άσος άφησε αιχμηρά υπονοούμενα για τον Έλληνα τεχνικό.

Ανάμεσα σε άλλα λοιπόν, έκανε λόγο για ερασιτεχνικές προπονήσεις, σημείωσε ότι ο δικός του ποδοσφαιρικός κόσμος έχει φέρει τίτλους και μίλησε για συμπλέγματα αντί για προσπάθεια «να πάρουμε απ’ όλους το καλύτερο δυνατό, ακόμα κι αν έχουν μεγαλύτερη καριέρα από τη δική μας».

Αναλυτικά το μήνυμα του Χριστοδουλόπουλου:

Καλημέρα σε όλους. Ήθελα να αφήσω λίγο χρόνο πριν τοποθετηθώ για τη σεζόν που μόλις τελείωσε, καθώς η λύπη από την απώλεια ενός τίτλου είναι μεγάλη, αλλά ξέρω ότι δεν σβήνει με τον χρόνο. Μίας σεζόν που δεν τελείωσε όπως θέλαμε όλοι για την ομάδα και η χειρότερη (ακόμα και αν δεν κρίθηκε στις 4 γραμμές) δική μου.

Αναλαμβάνω όλη την ευθύνη και για τα δύο καθώς δεν μίλησα. Και δεν μίλησε πιστεύοντας ότι θα κάνω κακό, αλλά άφηνα το κακό να μεγαλώνει. Το άφηνα να μεγαλώνει με τις ερασιτεχνικές προπονήσεις, προσεγγίσεις, συμπεριφορές και γενικά με τη διαχείριση των τελευταίων μηνών από αυτούς που τελικά έφεραν το αποτέλεσμα που έχουμε.

Ξέρω ότι δεν μπορεί ο καθένας να καταλάβει τον άλλον, ειδικά αν προέρχονται από διαφορετικό κόσμο (ο δικός μου αποδεδειγμένα έχει φέρει τίτλους), αλλά θα ήταν πιο σωστό στα δικά μου τα μάτια, τουλάχιστον να μην βάζουμε τα συμπλέγματα και τον εγωισμό πάνω από την ομάδα, παρά να προσπαθούμε να πάρουμε από όλους το καλύτερο δυνατό ακόμα και αν έχουν μεγαλύτερη καριέρα από την δική μας.

Εξάλλου, όλοι τον ίδιο στόχο είχαμε. Κλείνοντας θέλω να χαιρετήσω τον κόσμο του Άρη για τον μεγάλο σεβασμό και την αγάπη που μου έδειξε από την πρώτη μέρα και να ζητήσω συγγνώμη που δεν κατάφερα να αυξήσω έστω και λίγο την τεράστια δυναμική του συλλόγου.

Νιώθω επίσης την ανάγκη να ευχαριστήσω τον πρόεδρο που με έφερε στην ομάδα και να ζητήσω με όλη μου την καρδιά να τον στηρίξετε, καθώς αγαπάει την ομάδα και προσπαθεί, αλλά και όλους τους εργαζόμενους γύρω από το κλαμπ για την καθημερινή συνεργασία που είχαμε με γνώμονα το καλό της ομάδας. Καλή συνέχεια Άρη.

444760909_972467504357138_7193918894127153612_n-1 (1)

Πηγή: skai

Δειτε Επισης

Παναθηναϊκός: Ο Λίλο χάρισε τη νίκη στην Αλβανία με απόκρουση πέναλτι στο φινάλε
Ανακοίνωσε Kecskés η ΑΕΛ
Επίσημη η μεταγραφή Pizzi στον ΑΠΟΕΛ
Έξαλλος ο Νεοφυτίδης με τον Ροναλντίνιο -«Να αποκλειστεί από όλες τις διοργανώσεις των UEFA και FIFA»
Χαμόγελα από το νικηφόρο ξεκίνημα της Κύπρου-Το μήνυμα της ΚΟΠ ενόψει της δύσκολης συνέχειας
Φιλική νίκη της Εθνικής Ελπίδων επί της Λευκορωσίας με 2-1
Νίκη της Κύπρου σε επίσημη διοργάνωση έπειτα από πέντε χρόνια-«Δεν χρειάζεται να πετάμε στα σύννεφα»
Απίστευτη καταγγελία Νεοφυτίδη-«Κήρυξαν λιποτάκτη τον Τζούλιου»
Η Εθνική Ελπίδων αντιμετωπίζει σε φιλικό τη Λευκορωσία
Η Εθνική Ανδρών στο ποδόσφαιρο αντιμετωπίζει την Λιθουανία για το Nations League