Τζολάκης για τον ιστορικό τελικό: Να κερδίσουμε και να γιορτάσουμε όλοι μαζί

Λίγες μόνο ώρες απομένουν για το ιστορικό παιχνίδι του Ολυμπιακού στην OPAP Arena και τον μεγάλο τελικό του Conference League με αντίπαλο τη Φιορεντίνα.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας, Κωνσταντίνος Τζολάκης, μίλησε στα μικρόφωνα της UEFA, λίγες ώρες πριν από τη σέντρα του μεγάλου τελικού, για τον τρόπο με τον οποίο έφτασαν μέχρι εδώ οι «ερυθρόλευκοι», τις δικές του εμφανίσεις και το ματς με τους «βιόλα».

Αναλυτικά όσα δήλωσε

Για την πορεία των ελληνικών ομάδων στην Ευρώπη: «Νομίζω ότι όλοι οι Έλληνες πρέπει να είναι χαρούμενοι που υπάρχει ελληνική ομάδα στον τελικό και που εκπροσωπούμε το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και μακάρι να ήταν εδώ και ο ΠΑΟΚ που έφτασε στους 8 να παραταχθεί απέναντί μας. Ότι υπήρχαν δύο ελληνικές ομάδες οπότε ο τίτλος θα κατέληγε σίγουρα σε ελληνικά χέρια».

Για τα πέναλτι που έπιασε κόντρα στη Φενέρμπαχτσε: «Ένιωθα σίγουρος. Πιστεύω στις ικανότητές μου, οπότε δεν είχα άγχος. Και από τη στιγμή που πήγαμε στη διαδικασία των πέναλτι όλη η ομάδα ήρθε να με στηρίξει, και νομίζω ότι το είχαμε από το πρώτο πέναλτι μέχρι το τελευταίο. Σε μια διαδικασία πέναλτι, μπορεις να πας από το μηδέν στον ήρωα και από τον ήρωα στο μηδέν. Είμαστε οι ήρωες μετά από ένα καλό αποτέλεσμα και συνεχίζουμε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι».

Για τον μεγάλο τελικό: «Όλη η ομάδα είναι χαρούμενη, πολύ χαρούμενη και ανυπομονεί να παίξει αυτόν τον αγώνα. Πολύ απλά περιμένουμε το εναρκτήριο λάκτισμα για να απολαύσουμε τη βραδιά, τίποτα άλλο. Νομίζω ότι για να κερδίσεις θα χρειαστείς μόνο ένα πολύ υψηλό ψυχικό επίπεδο συγκέντρωσης. Ξεκινήσαμε την προετοιμασία πριν από μια εβδομάδα και απόψε θα είμαστε στις κατάλληλες συνθήκες για να πάμε καλά, να εκμεταλλευτούμε αυτή την ευκαιρία και να κατακτήσουμε το τρόπαιο».

Για τους οπαδούς της ομάδας: «Μακάρι να είναι χαρούμενοι, είναι η πρώτη φορά στα 99 χρόνια ιστορίας που ο Ολυμπιακός παίζει για ένα διεθνές τρόπαιο. Ελπίζω να το κερδίσουμε και να το γιορτάσουμε όλοι μαζί».

Πηγή: sportfm

Δειτε Επισης

Εθνική Ελλάδας: Πρόβλημα τελευταίας στιγμής με Μασούρα, δεν παίζει με Φινλανδία και Ιρλανδία
Με Φινλανδία ανοίγει ο νέος κύκλος της Ελλάδας του Γιοβάνοβιτς
Ελ Καμπί-Ουναΐ: Με καρδούλες και χεράκια συνεργασίας η αντίδρασή για το γκολ τους
«Ο Μαρσιάλ αναμένεται να συνεχίσει στη Φλαμένγκο»
«Ο Ολυμπιακός και η Φενέρμπαχτσε συμφώνησαν για τον Κεντ, είπε ‘όχι’ ο παίκτης»
H λίστα του ΠΑΟΚ για τους αγώνες στη League Phase του Europa League
Σέντερ φορ μόνο αν φύγει ο Σπόραρ, τι είδους στράικερ ψάχνει ο Παναθηναϊκός
Ετοιμάζεται να φέρει τον Πορτογάλο χαφ Ολιβέιρα, ο Ολυμπιακός
Τα ευρωπαϊκά του Ολυμπιακού Πειραιώς στη Δερύνεια (Pics)
«Σε συζητήσεις με τον Ουναχί ο Παναθηναϊκός»