Η ΑΕΚ θα κινηθεί νομικά εναντίον αυτώ που προκάλεσαν ζημιές στην OPAP Arena κατά τη διάρκεια του τελικού

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν πάρει την απόφαση να κινηθούν νομικά για όσους προκάλεσαν φθορές στην OPAP Arena στη διάρκεια του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα την Τετάρτη (29/5) το βράδυ.

Μια απόφαση που δεν έχει να κάνει με την πειθαρχική δίωξη από πλευράς UEFA. Χαρακτηριστικά στην ΑΕΚ σημείωναν στη διάρκεια της Πέμπτης πως ανεξάρτητα από την εξέλιξη πειθαρχικής δίωξης της UEFA σε βάρος των υπεύθυνων ομάδων ή προσώπων για βανδαλισμούς στο γήπεδο μας, έχουν προβεί σε ενέργειες προκειμένου να της γνωστοποιηθούν τα στοιχεία των δραστών. Αυτό γίνεται για να στραφούν εναντίον τους αστικά για την λήψη αποζημιώσεων, αλλά και ποινικά για την αποβολή τους από τα γήπεδα και την βαριά ποινική τους τιμωρία.

Οι άνθρωποι της μάλιστα έχουν ήδη βρει υλικό από τα social media από φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι ίδιοι αλλά φυσικά και από τις κάμερες του γηπέδου που ήταν υπό τον έλεγχο της διοργανώτριας.

Πηγή: sport24

Δειτε Επισης

Νέο μπάσιμο με μεγαλύτερη προσφορά για Κωστούλα!
«Τράμπζονσπορ και Μπασακσεχίρ ενδιαφέρονται για τον Μαρσιάλ»
Tα ραντάρ της Λεβερκούζεν πάνω στους Τζολάκη και Μουζακίτη
Τα 20 χρόνια στους πάγκους και η μετανάστευση στην Αυστραλία για τον Άγγελο Ποστέκογλου
Σπουδαίος Ελ Κααμπί-Πρώτος σκόρερ στο Europa League
Ελ Κααμπί: Ήμουν πάντα παθιασμένος με το ποδόσφαιρο, δούλευα σκληρά από την παιδική μου ηλικία
Όλα ανοιχτά με Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ
Συγκλόνισε ο Ροντινέι: Μέχρι τα δέκα μου έχασα όλη την οικογένειά μου
Αποχωρήσεων συνέχεια από τον Παναθηναϊκό-Τέλος και ο Αράο
Ανακοίνωσε την ανανέωση του Ντάνι Γκαρθία o Ολυμπιακός